Ce mare și frumos s-a făcut băiatul Ancăi Țurcașiu! Mamă și fiu, dar zici că sunt frați!

Ce mare și frumos s-a făcut băiatul Ancăi Țurcașiu! Mamă și fiu, dar zici că sunt frați!

Deși nimic nu îi trădează vârsta, Anca Țurcașiu are un băiat mare, student. Radu are 20 de ani și un viitor frumos înainte, el studiind la Facultatea de Inginerie Spaţială din București.

Recent, actrița a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu fiul ei și al medicului stomatolog Cristian Gerogescu, cu care este căsătorită de peste 20 de ani.

Și așa cum fanii vedetei observă, Radu este o mândrețe de băiat! Un tânăr care a împrumutat destul de multe din trăsăturile mamei sale.

'Are cu cine semăna! Are doi părinți frumoși!', îi scrie Ancăi un fan. 'Copilul este imaginea sufletului mamei', completează altcineva.

Și pentru că tot e perioada BAC-ului, merită menționat că Radu a luat nota 10 la Matematică, așa explicându-se și alegerea de mai târziu a facultății. Asta, deși cu ani în urmă era pasionat de sporturi, de baschet și fotbal în mod special.

În urmă cu ceva vreme, Anca Țurcașiu declara despre fiul ei că, spre deosebire de alți tineri de vârsta lui, el nu are nicio dorință de a părăsi țara. „E legat de prieteni, de familie, nu vrea să plece sub nici o formă din ţară', spunea artista.

Vezi și Așa arăta Anca Țurcașiu acum 20 de ani! Parcă a fost ieri!

Citește și: