Ce mare și frumoasă s-a făcut mezina Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt! Dar cu cine seamănă?

mezina Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt

Încet-încet, Angelina Jolie pare să treacă peste durerea divorțului de Brad Pitt, dar și peste șocul de zilele trecute, când a aflat că fostul ei soț nu doar că a reluat legătura cu Jennifer Aniston, dar chiar e în relații foarte apropiate cu aceasta. Atât de apropiate, încât a fost chiar la ziua vedetei din 'Friends', nimeni alta decât prima lui soție.

'Angelina este șocată că Brad a fost la ziua lui Jennifer', a declarat o apropiată a vedetei. 'Știa că cei doi au reluat legătura, dar nu a realizat că au devenit atât de apropiați. Angelina a trecut prin emoții foarte puternice, tot felul de gânduri', a mai spus sursa.

Dar iată că încearcă să iasă din această stare și să-și vadă de viață. Cum altfel decât în compania copiilor ei? Recent, Angelina a fost văzută la cumpărături cu mezina Vivienne, în vârstă de 10 ani.

Deși tabloidele scriu că Vivienne, o domnișoară foarte frumoasă, e copia ei, în realitate e foarte vizibil că Brad Pitt e tatăl ei. Blonduță, cu ochii albaștri, cu chipul său rotund, Vivienne amintește mult de starul din 'Fight Club'.

Cele două au fost fotografiate numai zâmbet, mână în mână, semn că au petrecut timp de calitate împreună.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii: trei biologici și trei adoptați. Cei mai mici sunt gemenii Vivienne și Knox.

Vezi și Numai pe asta n-a facut-o! Angelina Jolie, pe cale sa faca o miscare extrem de interesanta, la care nimeni nu s-ar fi asteptat

Citește și: