Cu toate că este extrem de discretă când este vorba de viața sa personală și încearcă să-ți țină fiica cât mai departe de lumina reflectoarelor,  Teo Trandafir  nu rezistă să nu se mândrească cu fiica ei și postează destul de des imagini cu ea  pe contul ei de Instagram.

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Micuța Maia s-a transformat într-o domnișoară superbă, extrem de talentată, și a crescut spectaculos. Ea  mai are puțin și o întrece în înălțime pe mama ei. Adolescenta  face balet, iar vedeta a dezvăluit că a fost să o vadă pe fiica ei într-un spectacol pe care l-a avut la școală în care și-a demonstrat abilitățile de balerină. „Maia, un copil fantastic. Maia Maria”, „Maia Trandafir, mândria mamei”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Teo le pune la pozele cu fiica ei.

 

Într-un interviu mai sincer ca oricând, Teo ne-a povestit despre relaţia frumoasă pe care o are cu fiica ei, recunoscând că a fost o mamă exigentă. „Am fost multă vreme o mamă foarte exigentă, astfel încât acum îmi îngădui să fiu permisivă. Fiică-mea are niște reguli pe care noi două ni le-am impus și le-am respectat respectându-ne reciproc. Știm exact până unde să mergem, până unde să întindem coarda, astfel încât când ea a zis “Am nevoie de ceva!”, eu știu că are nevoie de cel puțin trei argumente pentru acel ceva. Uneori i le cer, alteori, nu! Acum nu mai este nevoie de întrebarea “De ce?”, care se punea în anii trecuți”, a spus Teo.

 

Citește și: