Ce mai face Lucelia Santos, celebra „Sclava Isaura”, care a sedus România? Cum arată la vârsta de 61 de ani

Ce mai face Lucelia Santos, celebra „Sclava Isaura”, care a sedus România? Cum arată la vârsta de 61 de ani

Actriţa braziliană Lucelia Santos, celebra „Sclava Isaura', a făcut furori în România în 1992 când telenovela a fost difuzată în țara noastră de postul naţional de televiziune. Ajunsă la 61 de ani, ea a sărbătorit recent 46 de ani de cariera și a devenit bunică.

Lucelia Santos a devenit cunoscută în întreaga lume datorită rolului interpretat în telenovela de succes ” Sclava Isaura”, difuzată în peste 80 de ţări, care a fost lider incontestabil de audienţă. Actrița braziliană și-a anunțat luni fanii că este în culmea fericirii pentru că în curând va deveni bunică.

Lucelia Santos, celebra „Sclava Isaura', va deveni bunică

Ea a dezvăluit pentru publicația braziliană 'O globo' că fiul ei, Pedro Neschling, de asemenea actor,  și soția sa, Vitória Frate, au devenit părinții unei fetițe.

Lucelia Santos a reușit să seducă întreaga Românie cu rolul ei din 'Sclava Isaura', bazat pe o poveste scrisă în timpul campaniei pentru abolirea sclaviei în Brazilia în 1875 despre o sclavă frumoasă şi educată. Mai mult, deși va împlini în luna mai 61  de ani, Lucelia nu s-a schimbat foarte mult din 1992, fiind într-o formă de invidiat.

 

Lucelia Santos s-a născut pe 20 mai 1957 în Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia şi încă de mică a îmceput să cânte şi să danseze, fiind fascinată de scenă, deşi părinţii ei nu erau de acord.

A pozat de două ori în Playboy

În prezent, actriţa care a sărbătorit recent 46 de ani de carieră şi-a îndreptat atenţia  mai mult către teatru, fiind și regizor și producător, și a renunțat la telenovele. De altfel, ea a început să studieze teatrul la vârsta de 14 ani, fiind convinsă cinci ani mai târziu să joace în telenovela „Sclava Isaura” în 1976, care a făcut-o celebră nu doar în Brazilia, ci în întreaga lume.

 

În plus, actrița are la activ două apariții în revista pentru bărbați „Playboy' din Brazilia, în care a pozat în 1980 și 1981, care au avut vânzări record.

 

De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat în numeroase telenovele, însă a cunoscut succesul şi cu prestaţiile sale din filme precum Bonitinha, mas Ordinaria – 1981, As Sete Vampiras – 1986, Destino – 2008.