Ce mai face Jason Donovan, la 50 de ani. Cum mai arată și cu ce se ocupă

impreuna cu Kyle Minogue, in anii de glorie

Nu multă lume știe, însă Jason Donovan, cel care pe vremuri făcea dueturi cu Kyle Minogue, rupea topurile și cucerea toate femeile, a debutat ca actor, el jucând în serialul 'Neighbours'. Abia apoi a cunoscut succesul în postura de cântăreț. La 50 de ani, Jason Donovan se întoarce la prima sa iubire, actoria.

Căsătorit și tată a trei copii, Donovan va urca din nou pe scena London Palladium, acolo unde juca la începutul anilor 90. Mai mult, va juca în aceeași piesă, musicalul 'Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat', la fel fel ca acum 28 de ani, și tot în rolul principal.

De altfel, Donovan a făcut anunțul simplu, pe contul său de Instagram, postând o fotografie de acum 28 de ani, când mergea la muncă. 'Ajungând la muncă la teatrul Palladium, în vara lui 1991. Se pare că voi face la fel (cu altă bicicletă și ceva mai puțin păr) vara asta', a scris el pe rețeaua de socializare.

În ciuda vârstei – în iunie, anul acesta, va împlini 51 de ani – Jason Donovan nu și-a pierdut șarmul. Și nici părul nu e cu mult mai puțin, după cuim se poate vedea din instantaneele postate pe conturile sale online.

Vezi și Arată incredibil! Kyle Minogue a împlinit 50 de ani, dar pare că e la început de drum. Și-a luat un nou iubit, tot mai tânăr ca ea

Citește și: