Le mai știi pe româncele din Cheeky Girls? Cum mai arată și ce mai fac Monica și Gabriela

ce mai fac Cheeky Girls

La începutul anilor 2000, două românce spărgeau topurile din marea Britanie și nu numai cu melodia ”The Cheeky Song (Touch my Bum)”. Dar ce mai fac fetele de la Cheeky Girls?

Româncele încă au succes în regat, unde susțin periodic concerte. Între timp, însă, una dintre gemene, Monica, s-a căsătorit, în urmă cu doi ani, cu Shaun, devenind doamna Taylor.

Cât despre Gabriela, aceasta a lăsat în urmă relația cu politicianul britanic Lembit Opik, în prezent căutându-și iubirea.

Se bucură și acum de succes, dar acesta nu a venit deloc ușor. Multă vreme, cele două nu au avut deloc viață socială, devenind sclavele meseriei lor.Atunci lucram foarte mult, uneori 24 din 24, eram mereu pe drum și nu aveam niciun fel de viață socială.

Succesul ne-a luat pe nepregătite și ne-am trezit, de pe o zi pe alta, că eram controlate în totalitate de casa noastră de discuri. Mama era impresarul nostru și încerca să aibă grijă cât mai bine de noi, dar nu îi reușea tot timpul. […] Am ajuns să muncim tot timpul și așa s-a ajuns la depresie”, a declarat Monica pentru un post britanic de televiziune.

Cele două nu au rupt total legătura cu România, participând din când în când, la câte o emisiune, așa cum e Masterchef.

Vezi și Îl mai știi pe Șerban din ”Liceenii”? N-ai să crezi cu ce se ocupă acum preferatul lui Isoscel

Citește și: