Tu știi ce înălțime au vedetele tale preferate? De la Meghan Markle sau Kate Middleton până la Kim Kardashian sau Salma Hayek | GALERIE FOTO

ce inaltime are Meghan Markle

Te-ai întrebat vreodată ce înălțime au vedetele tale preferate? Unele sunt susprinzător de scunde, pentru aerul pe care îl degajă. Cu capul sus, atitudinea potrivită, o doză mare de încredere în sine, trec ca fiind mult mai înalte și nimeni nu-și poate imagina cât măsoară în intimitatea casei lor, în halat și papuci.

De exemplu, Kim Kardashian e chiar mignonă, la cei 1,58 de metri pe care îi măsoară. E totuși mai înaltă decât Salma Hayek, care nu are decât 1,57 de metri.

Tot 1,58 de metri are și Christina Aguillera. La fel cântăreața Carrie Underwood, la 1,61 de metri ai săi. De înălțime medie este și Britney Spears, la cei 1,64 de metri ai săi. Jennifer Aniston are doar cu un centimetru în plus, la fel și Madonna sau Jennifer Lopez.

1,67 de metri are actrița Meryl Streep, dar și Penelope Cruz.

Actrița Jessica Biel are înălțime de manechin: 1,70 metri (la fel ca Jessica Alba, Celine Dion sau Oprah Winfrey), în timp ce soțul ei, Justin Timberlake, are 1,85 metri (deși n-ai fi zis!). Tot 1,70 metri are și soția prințului Harry, Meghan Markle. O înălțime care îi permite să poarte stiletto și să arate bine la brațul soțului ei, care măsoară 1,85 metri.

În schimb, Kate Middleton are 1,75 metri, statura și silueta ajutând-o să poarte, practic, orice, mai cu seamă că prințul ei, William, are 1,90 metri. Tot atât, 1,75 de metri, are și cântăreața și actrița Cher.

1,72 metri are actrița Anne Hathaway, dar un munte de talent.

Vezi și Are doar 15 ani, dar își întrece mama în înălțime. Ayan s-a transformat într-o frumusețe de băiat. El a reușit o performanță uluitoare

Citește și: