Ce împăcare? Brad Pitt și-a luat iubită cu 32 de ani mai tânără. Cum arată femeia care i-a furat inima

Ce împăcare? Brad Pitt și-a luat iubită cu 32 de ani mai tânără. Cum arată femeia care i-a furat inima

S-a scris că Brad Pitt s-a împăcat cu Angelina Jolie, ba a fost cuplat cu alte actrițe celebre de la Hollywood, însă adevărul e altul. La un an de când și-au anunțat divorțul, starul iubește din nou. Are iubită cu 32 de ani mai tânără.

 

De când s-a aflat că s-a despărțit de Angelina Jolie, multe femei frumoase i-au dat târcoale, precum Sienna Miller, Kate Hudson sau Elle Macpherson. Însă nici una nu a reușit să-i cucererească atenția și inima lui Brad…până acum.

Daily Mirror anunță că actorul a început o frumoasă poveste de dragoste cu o actriță britanică, în vârstă de 21 de ani, pe nume Ella Purnell. În mod ironic, ea a jucat în 2014, alături de Angelina Jolie, în filmul „Maleficent', unde a interpretat versiunea mai tânără a personajului jucat de Jolie.

Ella a jucat cu Angelina Jolie, în Maleficent

În plus, actorul susține că este îndrăgostit lulea de mult mai tânăra actrița, „Ella este flatată de atenția pe care o primește de la Brad. Ea le-a spus tuturor apropiațiilor că întotdeauna a avut o atracție pentru actor', a spus o sursă pentru InTouch. Cei doi s-au cunoscut castingul serialului „Sweetbitter', pe care îl produce Brad, iar  Ella i-a captat imediat atenția lui Brad. Vestea se pare că a  enervat-o al culme pe Angelina, fiind deranjată de faptul că actrița este doar cu cinci ani mai mare decât fiul lor, Maddox, în vârstă de 16 ani.

„El realizează că este o diferență de vârstă uriașă între ei și că toată lumea consideră că această relație este o greșeală a crizei vârstei de mijloc, dar atracția lui Brad nu e numai fizică, o consideră pe Ella amuzantă și extraordinar de talentată', a spus sursa, precizând că Brad . se tot întâlnește cu Ella pentru a o pregăti pentru serial.Brad e convins că Ella va avea un succes nebun în acest serial și o va face vedetă, potrivit publicației menționate.

Citește și: