Ce a îmbătrânit Richard Gere. Iată cum a fost surprins în vacanță

Ce a îmbătrânit Richard Gere. Iată cum a fost surprins în vacanță

Richard Gere a fost unul dintre cei mai frumoși, apreciați  și cuceritori actori de la Hollywood, făcând furori cu rolul lui din filmul de succes „Pretty Woman”, unde a jucat alături de frumoasa Julia Roberts, în anii `90, însă iată cum arată la 67 de ani. 

Citește și: Mariah Carey a pierdut lupta cu kilogramele. A șocat cu apariția ei la un concert din Las Vegas

Richard Gere se iubește cu o femeie cu 34 de ani mai tânără

Actorul a ajuns la vârsta de 67 de ani, și deși în cele mai recente imagini se vede că timpul și-a pus amprenta pe chipul lui și pare mai degrabă un bătrânel simpatic, el nu și-a pierdut deloc șarmul și încă reușeșete să cucerească femei superbe. Celebrul actor se iubește cu o femeie cu 34 de ani mai tânără.

Cu părul alb şi cu chipul plin de riduri, acesta se află în vacanță cu frumoasa spaniolă Alejandra Silva, o tânără, în vârstă de 33 de ani, care i-ar putea fi fiică, dar pe care o iubește ca un adolescent fiind îndrăgostit lulea. În imagini se vede că acesta este însoțit și de fiul lui, Homer, iar starul de la Hollywood este aproape de nerecunoscut.

Richard formează un cuplu cu Alejandra, de profesie publicit, din anul 2015. În trecut el s-a iubit cu frumosa Cindy Crawford și cu Carey Lowell, de care s-a despărțit în 2013, ei având împreună un băiat, Homer.

Fotografii: Northfoto

Citește și:

Loading...