Prințesa Diana a devenit iubită în întreaga lume pentru bunătatea și eleganța ei, dar și pentru munca ei în scop caritabil. Însă, de departe una dintre cele mai frumoase contribuții  pentru lume a fost rolul ei de mamă pentru primțul William și prințul Harry.

Într-un documentar realizat de Amazon Prime, intitulat „William and Harry: Brothers in Arms”, regretata prințesă a vorbit deschis despre copiii ei.

Prințesa Diana a adus gene bune în familia regală britanică

Michael Cole, fostul corespondent regal de la BBC, dezvăluie o conversație cu Lady Di în care ea vorbea despre frumusețea băieților ei. Michael a remarcat că Harry și William devin din ce în ce mai înalți și i-a spus prințesei Diana: „Ai crescut înălțimea în familia regală”, la care ea a răspuns imediat: „Da! Și înfățisarea plăcută, și frumusețea”.

printesa Diana, Harry si William

Cole a confirmat, de asemenea, că lady Di a afus gene foarte frumoase în familia regală, iar rezultatul se vede cu ochiul liber. Ea și Charles au împreună doi băieți superbi.  Mai mult, cei doi dețin și un record, fiind cei mai înalți membri ai familiei regale. Prințul William ocupă primul loc, cu o înălțime de 1,90 metri, fiind urmat de fratele lui, harry, car emăsoară 1,85 metri. Acest lucru îi face diferiți față de  ceilalți membrii ai monarhiei.

Prințesa Diana, care s-a stins din viață la 36 de ani, pe 31 august 1997, într-un accident de mașină la Paris, măsura 1,78 metri, fiind mai înaltă decât soțul ei, prințul Charles, care are 1,77 metri.

 

Citește și: