Greu de crezut la vârsta ei, dar există DOVEZI! Ce face Regina Elisabeta O DATĂ PE AN

hobby regina Elisabeta

La 92 de ani, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este încă o femeie energică și foarte activă. Lăsând la o parte mulțimea de evenimente la care încă participă, în ciuda vârstei, își găsește timp și pentru călărie – hobby pe care îl are din copilărie și pe care l-a transmis tuturor femeilor din familia regală britanică -, găsește timp și să se joace cu haita sa de câini corgi și pentru multe alte activități.

Iar una despre care nu s-a știut până acum este dansul scoțian tradițional. Se pare că regina e mare fan și, odată pe an, când merge pe domeniul ei din Scoția, la castelul Balmoral, participă la o serată unde se dansează astfel. Toată coumunitatea așteaptă cu sufletul la gură evenimentul, pentru că știe că regina va dansa cu soțul ei, prințul Philip.

Toată lumea speră că tradiția va continua și anul acesta. E pusă sub semnul întrebării de operația la șold suferită de prințul consort în primăvără. Nu se știe dacă prințul este complet refăcut, astfel încăt să își permită astfel de 'extravaganțe'.

Până când se va ști dacă și anul acesta cuplul regal se va lăsa prins în dans, fanii familiei regale se pot detecta cu o înregistrare mai veche de la un astfel de eveniment, unde inclusiv regina poate fi văzută dansând, clip recent postat în mediul online.

Vezi și Bijuteria de care regina Elisabeta nu s-a mai despărțit de 70 de ani. E atât de frumoasă, dar și mai frumoasă e povestea din spatele ei

Citește și: