Ce frumoși sunt gemenii prințului Albert și ai prințesei Charlene. Au deja 5 ani și seamănă perfect cu mama lor

Dana Rogoz a luat o decizie tranșantă și complet neașteptată, la 8 ani de la căsătorie

Nimeni nu credea că mariajul dintre prințul Albert și prințesa Charlene va trece testului timpului. A fost cea mai tristă mireasă și a plâns la nunta ei, iar mulți au spus că această căsătorie este una aranjată și cei doi vor divorța rapid. Nu a fost însă așa. Cei doi au aniversat deja nouă ani de căsnicie și au împreună doi copii superbi.

 Prinţul Albert de Monaco şi prințesa Charlene au sărbătorit pe 1 iulie nouă ani de la căsătorie. Pentru a marca fericitul eveniment, cei doi au publicat imagini adorabile alături de copiii lor, gemenii Jacques și Gabriella.

Ei nu și-au dorit nimic formal, ci au preferat să se pozeze într-un décor de vis. Albert și Charlene apar alături de cei doi copii, pe mo bancă, în timp ce zare se vede marea și cum apune soarele.  Prinţul Albert apare îmbrăcat într-o  cămaşă cu imprimeu floral şi pantaloni albi, în timp ce soţia sa poartă o rochie portocalie şi un colier lung, turcoaz. 

View this post on Instagram

First Year School Photos 2019 🇲🇨

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

Ulterior palatul monegasc a publicat și un portret oficial cu familia prințului ALbert, iar toate imaginile  publicate sunt absolut adorabile. Micuții au făcut deja cinci ani și par să fi moștenit trăsături de la ambii părinți, dar fanii familiei regale sunt  de părere că ei sunt copia fidelă a mamei lor, frumoasa sud-africană Charlene.

Citește și: