Ce frumoși sunt gemenii prințului Albert de Monaco și ai prințesei Charlene. Sunt copia fidelă a mamei lor

Ce frumoși sunt gemenii prințului Albert de Monaco și ai prințesei Charlene. Sunt copia fidelă a mamei lor

Prințesa Charlene a atras toate privirile la nunta ei cu prințul Albert al II-lea de Monaco, pentru că părea foarte nefericită. Ea a fost numită de presă cea mai tristă prințesă din lume, după ce în fotografiile de la nuntă este surprinsă plângând. Însă, contrar așteptărilor, astăzi aceasta este o femeie împlinită și o mămică foarte dedicată. Ea apare mereu cu zâmbetul pe buze când e în compania celor doi copii ai ei. 

 

Deși multă lume spunea că Charlene nu îl iubește pe prințul Albert și va claca și cei doi vor ajunge repede la divorț, acest lucru nu s-a întâmplat. Ba din contră, se pare că cei doi au o căsnicie extrem de solidă. Fosta înotătoare din Africa de Sud, ce a fost numită de presă printesa cu chip trist de la Monaco,  pare acum extrem de fericită și împlinită, alături de soțul ei și cei doi copii superbi ai lor.  Jacques și  Gabriella  vor împlini luna viitoare vârsta de cinci ani și sunt adorabili. Fetița se pare că este deja pasionată de modă și are mare grijă cum își alege hainele când iese în public.

Prințul moștenitor Jacques și prințesa Gabriella atrag toate privirile de câte ori apar în public

Deși imagini cu micuții nu sunt făcute așa des publice, prințul moștenitor  Jacques și prințesa Gabriella atrag toate privirile de câte ori apar în public, cu părul blond și creț fiind extrem de drăgălași și semănând perfect cu mama lor.

Cei doi copii s-au născut pe 10 decembrie 2014. Gabriella Thérèse Marie a venit pe lume cu două minute înaintea fratelui ei, Jacques Honoré Rainier. Deşi s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, are prioritate în ordinul succesiunii la tron.

Bebeluşii, născuţi la maternitatea centrului spitalicesc Princesse Grace, iau titlurile unor vechi domenii ale familiei Grimaldi, astfel Jacques este marchiz de Baux (în Provence) şi Gabriella contesă de Carladès (în Auvergne).

Naşterea gemenilor a fost anunţată cu 42 de salve de tun, câte 21 pentru fiecare bebeluş.

Citește și: