Ce frumos și talentat este fiul cel mare al lui Dan Bittman

Dan Bittman

Dan Bittman are de ce să fie mândru. Are trei băieți unul mai frumos ca altul. Însă, fiul cel mare, Alex, se pare că merge pe urmele tatălui său. Nu doar că are multe admiratoare, dar își face și o carieră în muzica electronică.

 

Alex nu adoptă stilul muzical al tatălui său, ci merge pe muzica electronică. Pe numele său de scenă Dj Sybro, când nu mixează la pupitru, fiul lui Bittman are şi alte pasiuni. El este un împătimit al sporturilor extreme,  pe carele practică la parcul de distracţii al tatălui său, A2Wake, de pe Autostrada Soarelui, unde și muncește. Acolo, Alex practică tot felul de sporturi pe apă şi nu îi este frică să se suie pe instalaţiile montate pe marginea lacului, dezvăluit pe contul lui de facebook că este managerul clubului tatălui său.

Însă acesta nu este singurul sport practicat, căci tânărul şi-a mai publicat pe reţelele sociale mai multe imagini în care face exerciţii la bară, parcour şi alte activităţi pline de adrenalină, având un corp foarte bine lucrat.

Citește și:Prințul Charles a dezvăluit, din greșeală, sexul copilului prințului Harry. Gafa uriașă cu care a încălcat grav protocolul regal

Alex Bittman a fost ales Mister Boboc în liceu

„Am crescut băieţi în regulă, zic eu. Doi dintre ei fac fotbal. Talent au toţi la muzică, dar doar Alex, cel mare, se ocupă de asta. Face remixuri pentru artişti ca Dan Bălan, Lora şi alţii', a declarat Bittman pentru revista OK!'.

Alex, fiul său și al Lilianei Ștefan, nu este doar talentat, dar el ar putea să aibă o carieră de succes în lumea modellingului. Tânărul a fost ales Mister Boboc 2013, la balul Colegiului Național „Iulia Hașdeu din Capitală.

„Sunt foarte mândru de fiul meu. Eu nu am fost niciodată premiat pentru frumuseţe. Alex mi-a luat faţa, a declarat atunci  juratul de la X Factor.

Citește și: