Ce frumos s-a făcut Mario, fiul Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Are doar 16 ani, dar fură toate privirile. Și-a întrecut tatăl în frumusețe

Ce frumos s-a făcut Mario, fiul Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Are doar 16 ani, dar fură toate privirile. Și-a întrecut tatăl în frumusețe

Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, se face pe zi ce trece mai frumos. Dintr-un puști simpatic s-a transformat într-un tânăr cuceritor, care a moștenit trăsăturile frumoase ale părinților lui.

 

Alexandra Dinu și-a sters recent toate fotografiile de pe Instagram și a postat doar trei imagini, în care apare alături de fiul ei, Mario, care au atras mii de aprecieri. În pozele publicate,  Mario seamănă foarte bine cu mama lui, însă acum acesta pare foarte schimbat.

Mario va împlini 17 ani în luna septembrie, dar deja cochetează cu modellingul și actoria. Acesta este foarte frumos și atrage toate privirile. Pe măsură ce trece timpul pare să se transforme în copia fidelă a tatălui lui și parcă chiar  îl întrece în frumusețe.

Mario locuiește în Statele Unite, alături de mama sa, Alexandra Dinu și de partenerul ei de viață, producătorul de filme Jeffrey Greenstein. Adolescentul calcă urmele mamei lui, fiind pasionat de modelling, dar și de baschet, neavând se pare o pasiune și pentru fotbal, sportul care l-a făcut celebru pe tatăl lui.

 

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în urmă cu 15 ani, după trei ani de căsnicie. Adrian Mutu s-a recăsătorit de atunci pentru a treia oară și mai  are trei copii, două fetiţe,  Adriana şi Maya Mutu din relaţia cu Consuelo, şi Tiago Mutu din actuala căsnicie cu Sandra.

Citește și: