A ales să rupă legătura cu casa regală. Motivul pentru care prințul a luat aceasta decizie

A ales să rupă legătura cu casa regală. Motivul pentru care prințul a luat aceasta decizie

Prințul Marius Borg Høiby (21 de ani) este considerat prințul rebel al casei regale norvegiene, el fiind comparat de mai multe ori cu prințul Harry din Marea Britanie. Și asta, pentru că tânărul adoră să se distreze și să participe la fel de fel de petreceri, așa cum obișnuia și roșcovanul familiei regale britanice să facă în tinerețe. Însă, spre deosebire de Harry, Marius a decis, anul trecut, să rupă relația cu casa regală norvegiană ca să poată să se bucure de viață ca orice tânăr de vârsta lui, fără teama că va încălca protocolul regal.

Este vorba despre fiul cel mare al Prințesei Mette-Marit, rezultat dintr-o relație anterioară celei cu Prințul moștenitor Haakon al Norvegiei.

Citește și: Cel mai trist moment din viața Tinei Turner: 'Întotdeauna îl voi iubi'

Prințul Marius locuiește la Londra

Tânărul a declarat că vrea să se retragă și din viața publică și la rugămitea lui, profilul lui a fost scos de pe site-ul familiei regale. Mai mult,  mama lui Marius, Mette Marit, prințesa moștenitoare a postat pe site o scrisoare publică în care roagă presă să-i respecte intimitatea fiului ei și să-i lase fiul în pace, după ce fiul ei era hărțuit de jurnaliști.

Acesta nu doar că a rupt orice legătură cu casa regală norvegiană, dar și-a părăsit și țara. Marius s-a mutat recent la Londra, într-un abonament nou, alături de noua lui iubită, fotomodelul norvegian Juliane Snekkestad.

Citește și: