Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Gheorghe Hagi! Anunțul făcut de Kira în urmă cu puțin timp. Are 22 de ani…

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Gheorghe Hagi! Anunțul făcut de Kira în urmă cu puțin timp. Are 22 de ani...

Gheorghe Hagi are toate motivele să se considere un om împlinit. Nu doar că fiul lui, Ianis, îi calcă pe urme și își contruiește o carieră frumoasă în fotbal, ci și fiica lui se bucură de succes. Kira este o adolescentă extrem de frumoasă și de talentată.  

Fiica lui Hagi a plecat în SUA în urmă cu patru ani pentru a studia actoria la Academia de Teatru și Film „New York' din Las Vegas, aceasta fiind cea mai bună școală de practică în producția de film din lume.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani,  a debutat deja pe marile ecrane, în cadrul festivalului Anonimul 2014, în pelicula „Bucureşti, te iubesc! (2017), iar acum este implicată într-un nou proiect.

Fiica lui Gheorghe Hagi joacă într-o piesă de teatru

Fiica fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi a anunțat pe Facebook  că va putea fi urmărită într-o nouă piesă de teatru, unde a obținut un rol principal.

 

„Bună dimineața! Sunteți în București pe 20 sau 21 decembrie? Vă astept cu drag (și cu emoții!!) la o piesă de teatru în care am onoarea să o interpretez pe Martha Bibescu, alături de actori și dansatoare cum numai în filme vezi :)). Și la toată povestea se adaugă regia, muzica sau costumele, …
Iar despre rolul meu… Ce să vă spun? Mă bucur enorm să întruchipez, în an centenar, un personaj atât de frumos din istoria noastra', a scris Kira.

Piesa de teatruva avea loc în data de 20 și 21 decembrie la orele 20:00, la Sala de Teatru a Colegiului Național Sf. Sava (Strada General H. M. Berthelot 23, București), iar intrarea este liberă. Însă, Kira  a precizat că pentru a prinde locuri, trebuie făcută rezervare.

Citește și: