Ce frumoasă s-a făcut fiica Laurei Cosoi. A împlinit 11 luni, iar vedeta a făcut un anunț neașteptat: „În vara asta…”

Ce frumoasă s-a făcut fiica Laurei Cosoi. A împlinit 11 luni, iar vedeta a făcut un anunț neașteptat: „În vara asta...”

Laura Cosoi este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Și-a scos recent o nouă carte de bucate, intitulată “Foma gustului”, sub forma unui jurnal în care face dezvăluiri neștiute din viața ei și despre povestea ei de dragoste cu soțul ei, Cosmin. Vedeta a vorbit pentru prima dată și despre al doilea copil.

 

Fiica Laurei Cosoi a împlinit recent 11 luni, dar pe zi ce trece se face mai frumoasă. Micuța  seamănă din ce în ce mai mult cu mama ei. Rita a început deja să meargă.

„Rita crește cât vezi cu ochii și mi se pare ireal cât de repede trece timpul”, a declarat Laura, într-o emisiunea TV.

Micuța Rita le-a adus foarte multă fericire

Frumoasa blondă a dezvăluit că ea și soțul ei sunt uimiți de cât de multă fericire le-a adus micuța, fapt pentru care nu se vor opri aici și vor să-i facă repede o surioară sau un frățior Ritei.

„Azi 11 se fac 11 luni de când Rita ne-a luminat viețile cu totul! Nu ne-am imaginat niciodată ca un pic de om ne poate face atât de fericiți! La mulți ani, Rita bună”, a scris Laura, în urmă cu două zile.

„Vara asta mai facem un copil. Vrem să vină repede. Chiar ne dorim”, a spus Laura, cu zâmbetul pe buze, într-o emisiune TV: „Nu e niciun secret”.

 

Citește și: