Ce frumoasă este nepoata lui Elvis Presley! Și îi calcă pe urme la cei 29 de ani ai săi!

nepoata lui Elvis Presley

De câțiva ani, o actriță devine tot mai vizibilă. Este vorba despre Riley Keough, în vârstă de 29 de ani, care a jucat în filme ca 'Magic Mike' sau Mad Max: Fury Road'. Puțini știu însă că blonda este nimeni alta decât nepoata regretatului Elvis Presley.

De altfel, Riley, nominalizată inclusiv la Globurile de Aur, va putea fi văzută în filmul Under The Silver Lake' / Sub lacul de argint', care va intra în cinematografele din România din 26 aprilie.

Riley are rol principal, alături de Andrew Garfield, cunoscut din Spider-Man'. Filmul a fost prezentat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2018 și este regizat de David Robert Mitchell. Pelicula spune povestea unui tânăr obsedat de cultura pop, care investighează dispariția misterioasă a vecinei sale.

Un film hipnotizant, amețitor și delirant', așa a fost descris de publicația Time Out 'Under The Silver Lake'. O altă publicație, Variety, îl descrie ca fiind un omagiu adus lui David Lynch'.

Cert este, spun criticii, că Riley face un rol foarte bun. Dacă ar fi fost în viață, cu siguranță Elvis Presley ar fi fost mândru.

Riley este fiica Lisei Marie Presley cu Danny Keough și cea mai mare dintre nepoții lui Elvis. Iată că i-a moștenit regelui talentul actoricesc. Să nu uităm că acesta a jucat în atâtea filme de succes, toate primite cu aplauze de către public.

Vezi și Nepotul lui Elvis Presley îi seamănă leit. I-a moștenit genele bune

Citește și: