Ce frumoasă este mama Laurei Cosoi. Actrița a moștenit trăsăturile mama ei

Ce frumoasă este mama Laurei Cosoi. Actrița a moștenit trăsăturile mama ei

Laura Cosoi a avut două săptămâni pline. Ea a sărbătorit Paștele de două ori, atât pe rit catolic, cât și pe cel ortodox. Pe cel din urmă a ales să-l petreacă în Ardeal la părinții soțului ei, Cosmin, de unde a postat noi imagini cu burtica de gravidă, dar și poze cu mama ei.

 

Celebra blondă mai are puțin și va deveni mămică, fiind însărcinată în aproape opt luni. Acest lucru nu a împiedicat-o să petreacă Paștele, alături de familia soțului ei, în Ardeal, unde i-a însoțit și mama ei.

„ Noi, ca în fiecare an, sărbătorim sfânta sărbatoare a Paștelui de două ori. Weekend-ul trecut am stat în București pentru că am avut spectacol, dar a fost mami la noi și a pregătit de toate pentru masa de duminică.(…). Imediat după weekend-ul trecut ne-am urcat în mașină și am pornit spre Ardeal, unde am sărbătorit Paștele alături de familia lui Cosmin, dar ne-a însoțit și mama', a povestit Laura pe blogul ei.

Citește și: Cristi Tabără, mai slab ca niciodată! Cum arată prezentatorul TV după ce a dat jos peste 60 de kilograme

Laura Cosoi, însărcinată în aproape 8 luni

Cosoi a publicat mai multe imagini din mini-vacanța ei din Ardeal, iar acestea demonstrează că Laura mai are un pic și va deveni în curând mămică, burtica ei fiind destul de proeminentă acum. Mai mult, actrița a postat pe Instagram și pe blogul ei și imagini alături de mama ei, de la care se pare că a moștenit frumusețea, Ligia Delia, și cu care are o relație foarte apropiată. „Ce bine e să o ai pe mama aproape', a scris Laura la o imagine cu mama ei, pe care a postat-o pe Instagram.

Citește și: