Ce frumoasă e fata actorului Ben Stiller! N-are nici 17 ani și deja calcă pe urmele tatălui

fiica lui Ben Stiller

Nu mulți actori celebri și singuri ar veni însoțiți de fiică la o ceremonie cu atât de multă vizibilitate precum cea a Globurilor de Aur. A făcut-o însă actorul Ben Stiller, în vârstă de 53 de ani. Acesta, care a divorțat în 2017, a venit la gală mândru, la brațul fiicei sale în vârstă de nici 17 ani.

Iar Ella, deja actriță și ea, s-a simțit în elementul ei pe covorul roșu. Dacă cei mai mulți adolescenți se feresc să fie văzuți sau fotografiați cu părinții, fiind la vârsta la care sunt rebeli, nu a fost deloc și cazul ei.

A zâmbit încontinuu și era limpede că, la rândul ei, era mândră de tatăl său, o vedetă a filmelor de comedie.

'Sunt atât de fericit să fiu cu frumoasa mea fiică, Ella Stiller, seara aceasta, la Globurile de Aur', a scris actorul pe Instagram, postând și o fotografie în care apare cu aceasta.

 

View this post on Instagram

 

So happy to be with my beautiful daughter @ella.stiller tonight at the #GoldenGlobes!! So proud of #PatriciaArquette and her well deserved win!!! #EscapeAtDannemora Beautiful photo by @randallslavin

A post shared by Ben Stiller (@benstiller) on

Cât despre Ella, aceasta a declarat pentru People că este entuziasmată să fie perechea tatălui său la gala Globurilor de Aur. 'Sunt mândră. Sunt foarte mândră de el!', a mai spus adolescenta.

Ella Olivia e 'bucățică ruptă' din tatăl său. Altături de fratele său, Quinlin, e rezultată din căsătoria actorului cu Christine Taylor. Născută în 2 aprilie 2002, Ella și-a început deja cariera în actorie, călcând pe urmele tatălui, dar și bunicului său, Jerry Stiller, cunoscut din serialul 'Seinfeld', unde era capul familiei Constanza.

Ella și-a împrumutat vocea în filmul Megamind, în 2010, unde a jucat tatăl său, dar și Will Ferrell sau Tina Fey. Alături de fratele său și de tatăl său a jucat și în 'Night at the Museum: Secret of the Tomb', din 2014. A avut și un rol mic într-un episod din 'Escape at Dannemora', anul acesta.

Vezi și Detalii neștiute ies la iveală despre 'Seinfeld', serial filmat cu 20 de ani în urmă

Citește și: