Anda Adam este o femeie fericită și împlinită. Are o carieră de succes și o familie perfectă. Ea  și Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună o fetiță, pe nume Evelin. Mai mult, artista zici că are familie de fotomodele. Sunt unul mai frumos ca altul. Puțină lume știe că frumoasa artistă are un frate superb, care locuiește în Australia.

 

View this post on Instagram

 

Astazi este nunta fratelui meu @vladamz ! Vreau doar sa ii urez “Casa de piatra” si multa iubire❗️

A post shared by ANDA ADAM (@andaadam) on

Cântăreață se află acum în Australia, unde a mers la nunta fratelui său, care s-a căsătorit joi cu o femeie extrem de frumoasă, pe nume Melanie Jane. „Astazi este nunta fratelui meu, Vlad!
Vreau doar să îi urez “Casa de piatră” și multă iubire”, a scris Anda Adam pe Instagram, la o imagine în care apare alături de fratele ei.

Vlad Adam este un fotomodel de succes și se înțelege de ce, având în vedere că are un fizic de invidiat și este un apchet de mușchi. Atât el, cât și soția lui petrec foarte mult timp în sala de fitness, ceea ce și vede, cei doi având corpuri foarte bine lucrate.

 

Fratele artiste este stabilit de mai bine de 10 ani în Australia unde a pus bazele unei firme care se ocupăd e design auto.