Ce-a fost și ce-a ajuns Eurovisionul… Aceasta e melodia favorită la Eurovision 2018. E cel mai bine situată la casele de pariuri | VIDEO

melodia favorită la Eurovision 2018

Melodia favorită la Eurovision 2018 la casele de pariuri este cea care va reprezenta Israelul, interpretată de Netta.

Aceasta va interpreta piesa 'Toy', cu accente de pop electronic şi ritmuri africane. E o piesă atipică, ce pare o parodie, nici în stilul Eurovision, nici în stilul cu care Israelul a obișnuit până acum în acest concurs. De cele mai multe ori, Israelul a trimis în competiție piese melodioase (ceea ce nu e cazul acum), concurenții săi fiind de temut.

În top, judecând tot după pariurile plasate până acum, se mai află și cehul Mikolas Josef, cu 'Lie to Me' şi reprezentanta Estoniei, Elina Nechayeva, cu 'La forza'.

Melodia favorită la Eurovision 2018 vs cine nu are nicio șansă

La polul opus, cu nicio șansă de caștig, se află Ryan O’Shaughnessy, reprezentantul Irlandei, ţara care a câştigat cele mai multe ediţii Eurovision (7), dar care nu mai este prezentă pe podium de peste două decenii. În aceeași situație e și Cipru, reprezentat de Eleni Foureira, cu piesa 'Fuego'. Ciprul deţine recordul participărilor la acest concurs – 34 -, dar nu a obținut nicio victorie până acum.

Nu e neobișnuit ca aceste case de pariuri să 'miroasă' corect câștigătorul, așa că ne putem aștepta ca Netta să aducă trofeul în Israel.

Portugalia găzduieşte în premieră anul acesta concursul Eurovision, după victoria lui Salvador Sobral la ediţia desfăşurată la Kiev, cu balada 'Amar pelos dois', compusă de sora sa, Luisa.

Cea de-a 63-a ediţie a competiției va avea loc la Altice Arena din Lisabona, între 8 şi 12 mai. Sunt așteptați să participe reprezentanţii din 43 de ţări, printre care și România.

Vezi și Iată cine ne va reprezenta anul acesta la Eurovision! Mihai Trăistariu, marele perdant. Ce-a transmis artistul

Citește și: