Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Acum are 28 de ani și este iubita unui actor celebru de la Hollywood

Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Acum are 28 de ani și este iubita unui actor celebru de la Hollywood

Ce fiică superbă are Arnold Schwarzenegger! Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de filme de acțiune și e celebru în întreagă lume, însă puțină lume cum arată fiica lui cea mare, Katherine Schwarzenegger.

 

Katherine este fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger (70 de ani) și a jurnalistei  Maria Shriver. Aceasta are 28 de ani, s-a transformat într-o femeie superbă și face ravagii la Hollywood.

Deși ar putea să fie fotomodel, având toate atuurile necesare, Katherine, strănepoata fostului preşedinte american John Kennedy,  se pare că a moștenit pasiunea pentru scris a mamei ei și este o scriitoare de succes.  De altfel, tânăra a moștenit și ochii și trăsăturile frumoase ale mamei sale.

Citește și: Prințul William renunță la tronul britanic. Motivul emoționant pentru care a luat această decizie neașteptată

Are o relație cu actorul Chris Pratt

Katherine se pare că a început o relație cu celebrul actor Chris Pratt (38 de ani). Cei doi au fost surprinși împreună într-un parc din Santa Barbara. Pe toată durata întâlnirii, ei au fost doar un zâmbet și par foarte îndrăgostiți.

Chris a divorțat recent de actrița Anna Faris, cu care are împreună un băiețel , în vârstă de cinci ani, pe nume Jack.

Maria Shriver face parte din familia Kennedy. Ea este fiica  lui Eunice Mary Kennedy Shriver, sora fostului președinte american John F. Kennedy  și a senatorilor  Robert F. Kennedy și Ted Kennedy. Tatăl Mariei,  Sargent Shriver, a fost ambasadorul SUA în Franța.

 

Citește și: