Ce fiică frumoasă are Thalia! Aceasta aproape își depăsește mama în înălțime, la doar 12 ani

Ce fiică frumoasă are Thalia! Aceasta aproape își depăsește mama în înălțime, la doar 12 ani

Thalia arată spectaculos la 48 de ani, nu degeaba este una dintre cele mai iubite artiste mexicane. Ea a renunțat la cariera în actorie ca să poată să aibă cât mai mult timp pentru familia ei. Deși este foarte discrete când vine vorba de copiii ei, pe care nu-i lasă să apară în lumina reflectoare, ea mai postează pe Instagram din când în când  imagini cu ei.

 

Celebra actriță are o familie superbă și aceasta are de ce să fie mândră, având niște copii foarte frumoși. Thalia are cu Tommy Mottola, cu care este căsătorită de aproape 20 de ani, o fată de 12 ani,  Sabrina Sakae Mottola Sodi, și un băiețel Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 8 ani. Însă, fiul ei seamănă perfect cu ea, moștenind toate trăsăturile ei, în timp ce fata seamănă mai mult cu tatăl.

Artista a publicat zilele trecute o imagine haioasă cu fiica ei, Sabrina. Aceasta la 12 ani, are aproape aceeași înălțime cu mama ei, iar aceasta își mama în brațe.

„Când a crescut așa mult fetița mea? Te iubesc și admir foarte mult păpușa mea frumoasă. Fericirea ta mă inspiră mereu', a scris Thalia la imaginea cu fiica ei.

 

Cele două par a fi mai degrabă surori, ci nu mama și fiică. Și asta, pentru că frumoasa actriță, supranumită „Regina telenovelelor’, pentru rolurile din „Sărmana Maria’ sau „Marimar’, în loc să îmbătrânească, pare că întinerește.

 

Frumoasa actriță, supranumită „Regina telenovelelor’, pentru rolurile din „Sărmana Maria’ sau „Marimar’, în loc să îmbătrânească, pare că întinerește. Aceasta este foarte implicată în creșterea copiilor ei și spre deosebire de alte vedete nu apelează la bone ca să-i lase în grija lor, ci ea și soțul ei își cresc singuri copii.

 

Citește și: