Celebra actriță are o familie superbă și aceasta are de ce să fie mândră, având niște copii foarte frumoși. Thalia are cu Tommy Mottola, cu care este căsătorită de aproape 20 de ani, o fată de 12 ani,  Sabrina Sakae Mottola Sodi, și un băiețel Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 8 ani. Însă, fiul ei seamănă perfect cu ea, moștenind toate trăsăturile ei, în timp ce fata seamănă mai mult cu tatăl.

Thalia-si-fetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Artista a publicat zilele trecute o imagine haioasă cu fiica ei, Sabrina. Aceasta la 12 ani, are aproape aceeași înălțime cu mama ei, iar aceasta își mama în brațe.

„Când a crescut așa mult fetița mea? Te iubesc și admir foarte mult păpușa mea frumoasă. Fericirea ta mă inspiră mereu”, a scris Thalia la imaginea cu fiica ei.

 

 

View this post on Instagram

 

¿En qué momento me creció mi bebe?!?! Te amo y te admiro tanto mi muñeca linda. ¡Tu chispa me inspira siempre! ???‍? Where did my baby go?! I love you so much my beautiful doll! Your happiness inspires me! #family #mom #baby #love #happiness

A post shared by Thalia (@thalia) on

Cele două par a fi mai degrabă surori, ci nu mama și fiică. Și asta, pentru că frumoasa actriță, supranumită „Regina telenovelelor’, pentru rolurile din „Sărmana Maria’ sau „Marimar’, în loc să îmbătrânească, pare că întinerește.

 

Frumoasa actriță, supranumită „Regina telenovelelor’, pentru rolurile din „Sărmana Maria’ sau „Marimar’, în loc să îmbătrânească, pare că întinerește. Aceasta este foarte implicată în creșterea copiilor ei și spre deosebire de alte vedete nu apelează la bone ca să-i lase în grija lor, ci ea și soțul ei își cresc singuri copii.

 

Citește și: