Ce familie superbă are Edith Gonzalez! Fiica ei e bucățică ruptă din ea. Seamănă leit cu celebra actriță

Ce familie superbă are Edith Gonzalez! Fiica ei e bucățică ruptă din ea. Seamănă leit cu celebra actriță

Edith Gonzalez  (52 de ani) a spus de multe ori că a reușit să învingă cancerul, deși nici un medic nu-i dădea speranțe, datorită soțului ei și fiicei sale, care au încurajat-o să lupte. Actrița a făcut recent publica mai multe imagini cu fiica ei, Contanza, care seamănă leit cu ea.

Nu mai e deloc un copil. Fiica lui Edith Gonzalez s-a transformat într-o adolescentă frumoasă și seamănă leit cu mama ei.  Aceasta a împlinit în luna august 12 ani, iar imaginile făcut publice de starul din „Salome' demonstrează că fiica ei nu doar că e frumoasă, dar e și foarte talentată.

Citește și: Despre regina Elisabeta a II-a s-a scris că nu o avea la inimă pe prințesa Diana, dar acum a ieșit la iveală adevărul. Iată ce credea despre nora ei

Fiica lui Edith Gonzalez e balerină

Deși toată lumea se aștepta ca adolescenta să moștenească talentul mamei ei, Constanza este mai pasionată de dans și de balet.

Celebra actriță de telenovele postează des imagini cu performanțele fiicei sale. Deși relația ei cu tatăl fetiței, Santiago Creel, nu a mers, aceasta are un mariaj fericit cu Lorenzo Lazo-Margáin, cu care este căsători din 2010 și care se înțelege de minune cu micuța.

Citește și: