Ce familie superbă avea Edith Gonzalez! Fiica ei, bucățică ruptă din ea

Ce familie superbă avea Edith Gonzalez! Fiica ei, bucățică ruptă din ea

Actrița Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani, răpusă de cancerul ovarian, pe care l-a descoperit în 2016. În 2017, ea își anunța fanii că a învins teribila maladie. 

Recent, Edith Gonzalez a postat o fotografie pe un cont de social media, în care arăta bine, radia de fericire și părea că își revenise, chiar dacă medicii i-ar mai fi dat doar câteva luni de trăit.

Ce familie superbă are Edith Gonzalez! Fiica ei e bucățică ruptă din ea

Nu mai e deloc un copil. Fiica lui Edith Gonzalez s-a transformat într-o adolescentă frumoasă și seamănă leit cu mama ei.  Aceasta a împlinit în luna august 12 ani, iar imaginile făcut publice de starul din „Salome’ demonstrează că fiica ei nu doar că e frumoasă, dar e și foarte talentată.

Deși toată lumea se aștepta ca adolescenta să moștenească talentul mamei ei, Constanza este mai pasionată de dans și de balet.

Celebra actriță de telenovele postează des imagini cu performanțele fiicei sale. Deși relația ei cu tatăl fetiței, Santiago Creel, nu a mers, aceasta are un mariaj fericit cu Lorenzo Lazo-Margáin, cu care este căsători din 2010 și care se înțelege de minune cu micuța.