Ce familie frumoasă are Florin Busuioc! Soția și cele două fete sunt superbe

Ce familie frumoasă are Florin Busuioc! Soția și cele două fete sunt superbe

Familia lui Florin Busuioc trece prin clipe grele după ce vedeta TV a suferit marți seara un infarct miocardic la Craiova, unde a jucat în piesa de teatru Central Park. Acesta a fost operat de urgență, iar ieri a fost transferat la Spitalul Fundeni din București. Alături de vedetă au ajuns imediat colegii de la Pro TV, însă a fost nedezlipită de el frumoasa lui soție, Liliana, care se roagă ca tatăl fiicelor ei să-și revină.

De profesie actriță, când a aflat ce a pățit soțul ei,  Liliana a plecat imediat la Craiova și a stat tot timpul alături de el. Cei doi au împreună o familie foarte frumoasă, având două fetiţe superbe, Natalie de 15 ani şi Catinca de 9 ani, însă îndrăgitul prezentator de la Vremea a încercat să-și țină familia cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Florin Busuioc și Liliana s-au cunoscut la facultate, unde vedeta Pro TV i-a fost profesor. Pentru că atracția dintre ei era foarte mare, Florin Busuioc a plecat din școală pentru a-și trăi povestea de iubire.

Citește și:  Florin Busuioc, adus cu elicopterul la Bucureşti. Primele imagini cu actorul înainte de a fi transferat

Florin Busuioc i-a fost profesor

„N-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi-a fost studentă. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, spunea Florin Busuioc pentru adevărul.ro.

 

Florin Busuioc a suferit marți seara un infarct miocardic și se află în continuare internat la  Institutul „C.C. Iliescu' din Bucureşti. El a fost transferat ieri cu un elicopter Smurd de la Clinica  de Cradiologie Intervenţională din Craiova, unde a fost operat de urgență marți seara și  i s-a montat un stent la inimă.

Citește și:

Foto: Instagram/ Facebook