Ce familie frumoasă are CRBL! Soția și fiica artistului sunt superbe

Ce familie frumoasă are CRBL! Soția și fiica artistului sunt superbe

CRBL și Oase fac o echipă de senzație la Asia Express, însă pe tot parcursul filmărilor, cei doi au fost încurajați de frumoasa soție a artistului, Elena.

 

Celebrul artist, pe numele real Eduard Mihail Andreianu, a devenit cunoscut cu trupa Simplu în anul 2000, unde cânta și dansa alături de Smiley. Și-a început cariera solo în 2010 cu piesa „Românu’ n-are noroc' și este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, însă acum a revenit în atenția publicului cu participarea în emisiunea „Asia Express'.  Cântărețul participă la show-ul din Asia alături de cel mai bun prieten al lui, Oase, campion la Kendama. Cei doi sunt  mereu binedispuși și pus pe șotii și par a fi una dintre echipele favorite la marele premiu, reent ei reușind să câștige imunitatea și să se bucure de o scurtă vacanță în Sri Lanka.

CRBL și Elena sunt căsătoriți de 10 ani

CRBL ar fi putut să participe la emisiune, alături de soția lui, frumoasa Elena, dar artistul se pare că a prrferat să o lase acasă ca să aibă grijă de fetița lor. Deși sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor personal, CRBL și Elena formează un cuplu foarte solid și frumos. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani, iar rodul iubirii lor se numește Alessia. Fetița lor a moștenit frumusețea mamei ei, fiind copia fidelă a acesteia.

 

„La multi ani, iubitule! 10 ani de când am spus DA! WOW ! Nu îmi vine să cred cum trece timpul !!! Îți mulțumesc pentru acești 10 ani frumoși! Te iubesc și îmi este atât de dor de tine !!! Îți țin pumnii la AsiaExpress', a scris Elena pe Instagram, în luna noiembrie când au aniversat 10 ani de la căsnicie.

Elena urmărește cu sfuletull la gură peripețiile soțului ei, CRBL, și ale prietenului lui, Oase, și în încurajează de fiecare data. „Ai mei , cei mai tari !!! Mândra !', a scris aceasta după ce CRBL și Oase au câștigat imunitatea.

Citește și: