Planul de pensie al lui Robert Redford. Cum își umple actorul zilele, după 60 de ani de carieră

Robert Redford la pensie

Recent, actorul Robert Redford a anunțat că 'The Old Man & The Gun' este ultimul film în care mai joacă și că, după 60 de ani de carieră, spune 'adio' actoriei. Iată că filmul e gata, așa că se poate spune că actorul e deja pensionar.

Aflat la premiera filmului care îl are în rol principal, și în care mai pot fi văzuți Sissy Spacek, John David Washington și Casey Affleck, Redford, în vârstă de 82 de ani, a fost întrebat cum își petrece acum zilele, lipsit de preocuparea de bază din ultimii zeci de ani. Deși toată lumea se aștepta să vadă măcar puțină tristețe sau nostalgie, actorul a spus că percepe următoarea perioadă din viața lui ca fiind una plină de distracții și amuzament.

Dar ia lucrurile încet, a spus el. 'Încep cu somnul și apoi mă urc pe cal', a declarat el, luând prin surprindere, pentru că nu multă lume știa că e pasionat de călărie.

Redford a anunțat că se retrage încă din 2016, însă aștepta un ultim rol cu care să părăsească scena. Și acesta a venit, iată, într-un final. Ultimul rol al lui Redford îl pune în pielea unui jefuitor de bănci, Forrest Tucker, un infractor care a existat în realitate şi care a fost arestat pentru 17 spargeri. A ajuns la închisoare de fiecare dată, dar a reuşit să evadeze.

Redford nu renunță însă de tot la Cetatea Filmului, el continuând să regizeze.

Foto: Hepta

Citește și: