Victoria Beckham povestește cu lux de amănunte ce fac ea și soțul ei în dormitor

ce fac Victoria si David Beckham in dormitor

Într-un interviu recent, Victoria Beckham, fostă componentă a trupei Spice Girls, a dat detalii din dormitorul conjugal, pe care îl împarte cu David Beckham.

Cei doi petrec momente de intimitate de calitate în doi punându-și pe față măști cosmetice. E un ritual care le face ambilor plăcere, spune cântăreața devenită designer. Aceasta e de părere că nu doar femeile trebuie să se răsfețe astfel, ci o pot face foarte bine și bărbații. Iar dacă le place, cu atât mai bine.

Trecuți amândoi de 40 de ani, cei doi sunt conștienți că a venit momentul să facă mai multe pentru ei, pentru a-și menține tinerețea, așa că dedică din ce în ce mai mult timp îngrijirii. În ultima perioadă, din ce în ce mai des în ritualul lor intră măștile cu ulei de argan marocan și argilă vulcanică.

Își așază măștile pe față și stau întinși în pat, relaxându-se și discutând, a povestit vedeta.

Datorită fiicei sale, nu mai sare nici peste mese

La vârsta de 45 de ani, Victoria e o mamă asumată și conștientă de puterea exemplului. Aceasta a povestit că de o vrenme nu mai sare nici peste mese, pentru că își dorește să fie un model bun pentru fiica ei, Harper. 'Copiii mei trebuie să vadă că mama se hrănește sănătos', a explicat ea, criticată adesea pentru că e prea slabă.

Victoria vorbește mult mai ales cu mezina sa, tocmai pentru faptul că a ajuns la o vârstă la care pot apărea problemele. Însăși ea, când avea vârsta fiicei sale, a trecut prin multe. 'Nu am fost niciodată fata populară în şcoală şi nimic nu mi-a fost uşor. Am fost hărţuită mult în şcoală, psihic şi fizic”, a povestit vedeta.

Victoria şi David Beckham au împreună patru copii – Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven. Cei doi s-au căsătorit în 1999, la Luttrellstown Castle, în Irlanda.

Vezi și David și Victoria Beckham au făcut 20 de ani de căsătorie. Felul emoționant în care fiecare a marcat momentul. Ei i se poate reproșa însă ceva

Citește și: