Meghan Markle vorbește în premieră despre culoarea părului lui Archie

ce culoare are parul lui Archie

Poate cea mai mare curiozitate a tuturor, legat de prințul Archie, a fost, imediat după venirea sa pe lume, ce culoare au pielea și părul său, dat fiind faptul că părinții săi sunt foarte diferiți: prințul Harry are pielea albă, ochii albaștri și părul roșcat, iar Meghan Markle este metisă, cu origini africane, având pielea, părul și ochii mai închise la culoare.

Au fost puține momente în care Archie a putut fi văzut, așa că aceste curiozități au rămas. Acum, mama sa a vorbit în premieră despre părul lui Archie, în vârstă de 5 luni, confirmând bănuiala multora, cum că micuțul a moștenit părul roșcat al tatălui său.

Aflată la un eveniment închinat copiilor, la Londra, Meghan a stat de vorbă cu mai mulți părinți. Unei mămici, Angela, în vârstă de 50 de ani, i-a destăinuit că într-adevăr, Archie e roșcat.

Chiar dacă nu are prea mult păr, se poate vedea pigtmentul roșu la nivelul sprâncenelor, a spus ducesa de Sussex.

La fel ca Archie, nici prințul Harry, când era bebeluș, nu a avut păr până la cinci luni. Meghan, însă, nu-și face griji, i-a povestit ea Angelei, pentru că, la spațiul de joacă (unde Archie a fost dus pentru prima oară ieri), a văzut că și alți copii de vârsta lui sunt la fel, lipsindu-le și lor părul.

Vezi și Moment de intimitate cu prințul Harry, Meghan Markle și micul Archie. Te topești dacă îi vezi!

Citește și: