Ducele de Sussex a purtat un tuxedo, în timp ce ducesa a strălucit într-o rochie blue, semnată de designerul SAFiYAA.

Cuplul regal a părut să se simtă foarte bine, însă atracția evenimentului a fost Meghan. Și asta, pentru că  rochie lungă și  spectaculoasă este extrem de mulată, ceea ce i-a lăsat la vedere burtica de gravidă. Deși s-a zvonit că ar fi însărcinată în trei luni, se pare că sarcina ducesei este mult mai avansată, iar noul membru al familiei regale ar putea sosi mult mai devreme decât se credea.

La ce tehnică va apela Meghan Markle pentru a-și aduce pe lume primul copil. A uimit pe toată lumea cu decizia eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni pentru prima dată părinți, luni pe 15 octombrie, precizând că bebelușul lor va veni pe lume în primăvară anul viitor. Deși imediat tabloidele au scris că moștenitorul ar putea veni în luna mai, când cei doi vor împlini și un an de la nuntă, se pare că acesta va veni mult mai repede.

Și asta, pentru că burtica de gravidă a lui Meghan este mult mai proeminentă decât se credea, ea reușind până acum să o mascheze bine cu ținutele largi.

 

Citește și: