Ce crede prințul Harry despre Camilla, soția tatălui său: ”Nu este o mamă vitregă rea”

ce crede printul Harry despre Camilla

Deși Camilla Parker Bowles este membru al familiei regale britanice cu acte în regulă încă din 2005, mulți o privesc încă încruntați, pentru că i-a luat locul prințesei Diana și din cauza triungiului amoros format cu prințul Charles și fosta lui soție.

Însă Harry cel puțin susține că nu o vede deloc într-o lumină rea, el afirmând într-un interviu recent scos la suprafață că ducesa de Cornwall nu este o mamă vitregă haină, așa cum crede lumea.

'Ca să fiu sincer, întotdeauna a fost apropiat de mine și de prințul William. Nu este o mamă vitregă rea. Uitați-vă în ce poziție este. Să nu vă pară rău pentru mine și pentru William, să vă pară rău pentru ea, declara Harry cu ani în urmă.

'Este o femeie minunată și l-a făcut pe tata foarte, foarte fericit, ceea ce este cel mai important lucru. Eu și cu William o iubim mult', mai spunea el atunci.

Camilla, în vârstă de 71 de ani, și Charles, de 69, s-au cunoscut printr-un prieten comun, în 1971, când Charles avea puțin peste 20 de ani. Cei doi au ieșit împreună o perioadă, dar familia regală nu a fost de acord cu relația, așa că Charles a rupt-o. Camilla s-a căsătorit cu Andrew Parker Bowles în iulie 1973, iar Charles a luat-o de soție pe Diana în iulie 1981. Chiar dacă fiecare era căsătorit, cei doi au continuat relația și totul a ieșit la iveală în 1992.

Ambii au divorțat, iar prințesa Diana a murit într-un accident de mașină. La 8 ani de la dispariția lui Lady Di, Charles și Camilla au anunțat logodna. În același an, 2005, s-au și căsătorit.

Cât despre ce simte Harry cu adevărat pentru Camilla, este posibil să o placă cu adevărat, din moment ce a fost alături de familie atâta vreme, se arată într-o biografie a prințului, scrisă de jurnalista Angela Levin.

Foto: Hepta

Vezi și Camilla Parker, atac dur la adresa Meghan Markle: „Este o rușine pentru familia regală britanică. Dacă eu eram regină….'

Citește și: