Ce cred zodiile despre foștii iubiți

Ce cred zodiile despre foștii iubiți

Prima și marea iubire nu se uită niciodată! Și în viața fiecărei zodii există o iubire care nu se va șterge din amintirea ei. Dar iată ce cred cu adevărat zodiile despre foștii iubiți!

 

Berbec

Pentru nativul Berbec întotdeauna este de vină celălalt, indiferent de situație. Așa că numai din cauza partenerului s-a terminat legătura lor. Dar el va trece repede peste eșecurile sentimentale și va merge înainte, pentru că viața lui se desfășoară într-un ritm foarte rapid.

Taur

Persoanele născute în Taur nu uită ușor o iubire profundă. Poate să treacă și 10 ani și să se mai gândească la ea. Dar, odată ce s-a terminat, nu mai există cale de întoarcere. Nu se vor mai împăca niciodată cu foștii iubiți, nu îi vor mai căuta, se vor comporta ca și cum aceștia nici nu mai există.

Gemeni

De la Gemeni nu știi niciodată la ce să te aștepți. Te pot uita o vreme, te pot pedepsi pentru că i-ai abandonat, dar dacă te întorci la ei vei reaprinde o pasiune la care nici nu visai. Numai că, în sufletul lor, iubirea nu va prinde rădăcini și te vor părăsi ei când găsesc un partener mai interesant.

Rac

Iubirea este totul pentru Raci și ei pot iubi de mai multe ori în viață cu aceeași dăruire și profunzime. Legăturile lor romantice nu se încheie niciodată cu adevărat. Nu își uită niciodată foștii iubiți, iar dacă au ocazia să îi reîntâlnească fac tot posibilul să se împace.

Zodiile și foștii iubiți

Leu

Nativul Leu este cel care pleacă întotdeauna dintr-o relație, dar o face la modul elegant și princiar și te roagă să fiți prieteni în continuare. El păstrează legătura cu toate fostele, pentru că îi place să le mai arate din când în când ce bărbat bine au pierdut. Și femeia Leu își păstrează foștii iubiți în lista de prieteni, doar pentru a se mai simți admirată.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, când un capitol din viața lor se încheie, este aruncat la maculatură. Devin indiferenți față de iubirile din trecut, ca și cum nu ar fi lăsat nicio urmă în sufletul lor. Deși puține Fecioare renunță la adevărata dragoste și aproape niciuna nu reușește să iubească a doua oară în viață.

Balanță

Oricât de rău ar fi, o Balanță nu va renunța de bună voie la o legătură de dragoste profundă. Când iubesc, iubesc pe viață și stau agățate de acea iubire, indiferent ce ar fi. Dacă sunt părăsite, se gândesc adesea la foștii iubiți și încearcă să reia legătura, după ce așteaptă câțiva ani să se liniștească apele.

Zodiile și foștii iubiți

Scorpion

Nativii Scorpioni sunt foarte critici cu partenerii lor și, inclusiv, cu foștii iubiți. Nimeni nu s-a ridicat cu adevărat la înălțimea sentimentelor lor. Nu se mai întorc niciodată la un fost partener, dar îl urmăresc din umbră ca să îi critice fiecare pas.

Săgetător

Nativii Săgetători sunt foarte nehotărâți. Chiar dacă sunt părăsiți, nu le poartă ranchiună foștilor și, la cel mai mic semn, ar ajunge iar în pat cu o fostă iubită, fără să se gândească la consecințe. Iar dacă sexul este exclus, va rămâne un bun amic și se va împrieteni și cu noul ei iubit.

Capricorn

Nativul Capricorn se dăruiește doar persoanei care este lângă el. Celelalte, cu care a încheiat orice legătură, sunt simple amintiri și nu va mai vorbi niciodată despre ele. Ce s-a dus, s-a dus pentru totdeauna și nu merită să îți mai bați capul!

Vărsător

Nativul Vărsător nu poate uita ușor o dragoste adevărată. Dacă a fost părăsit, va încerca să păstreze măcar o prietenie călduță și își va ajuta fosta iubită, dacă are nevoie de el. Va fi nevoie de cel puțin 10 ani și de tăcere profundă pentru a lăsa totul în urmă.

Pești

Se spune că nativii Pești iubesc doar o dată, iar dacă pierd marea iubire, nu le mai trebuie alta. Bineînțeles că vor da vina pe celălalt pentru eșecul relației, dar niciodată nu vor uita. Amintirile lor vor rămâne multă vreme foarte vii. Iar dacă foștii iubiți se întorc, îi vor primi imediat înapoi.

sursa foto: 123rf.com