Ce copii frumoși are Sharon Stone. Cum arată cei trei băieți ai actriței

Ce copii frumoși are Sharon Stone. Cum arată cei trei băieți ai actriței

Sharon Stone este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, iar anul acesta va împlini 60 de ani. Vedeta a uimit pe covorul roșu la un eveniment recent, unde a apărut însoțită de fiul ei cel mare, Roan Joseph Bronstein.

 

 

Actrița evită să-și expune cei trei copii în lumina reflectoarelor, însă de câte ori o face atrage toată admirație, având niște copii superbi. Așa s-a întâmpla și serile trecute, când și-a făcut apariția pe covorul roșu, la gala de decernare a Globurile de Aur, la brațul fiului ei cel mare,  Roan Joseph Bronstein.

Sharon Stone are trei băieți adoptați

Îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru, cămașă albă, cravată și haină neagră, așa cum prevedea codul vestimentar al evenimentului, Roan s-a asortat de minune cu mama lui, ce a purtat o rochie neagră lungă superbă. Deși are doar 17 ani, el s-a comportat ca un adevărat cavaler. Roan este cel mai mare din cei trei băieți adoptați de actriță. Pe primul l-a adoptat împreună cu cel de-al doilea ei soț,  Phil Bronstein, de care a divorțat în 2004, iar pe ceilalți doi i-a adoptat singură, Quinn Kelly Stone (11 ani) și Laird Vonne Stone (12 ani).

Sharon Stone a devenit celebră pentru interpretările din „Total Recall” (1990), „Basic Instinct” (1992) şi „Casino” (1995), pentru care a primit o nominalizare la Oscar şi a câştigat un Glob de Aur. Scena din „Basic Instinct” a făcut-o celebră la nivel mondial şi a trasnformat-o în una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood.

Citește și: