Ce cadou prețios a primit mireasa Meghan Markle din partea reginei Elisabeta a II-a

Ce cadou prețios a primit mireasa Meghan Markle din partea reginei Elisabeta a II-a

Zi emoționantă pentru Meghan Markle și prințul Harry. Cei doi au spus „Da', într-o ceremonie emoționantă. Frumoasa actriță a atras admirația tuturor cu rochia sa simplă și elegantă, dar și cu machiajul discret , ce i-a pus în valoare frumusețea naturală.

 

Regina Marii Britanii i-a oferit miresei un dar extrem de prețios. Bruneta a primit în dar aur galez de la Suverană din care i-a fost făcută verigheta, în timp ce prințul Harry are o verighetă din platină, a anunțat printr-un comunicat Palatul Buckingham.

Inelele au fost create de bijutierul londonez Cleave and Company, care a produs şi inelul de logodnă purtat de Meghan Markle. Prințul Harry a rupt tradiția, și spre deosebire de fratele lui, prințul William, acesta își va purta verigheta.

Citește și: Prințesă Charlotte, moment adorabil la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce a făcut micuța

Regina i-a dat lui Meghan tiara ei cu diamante

De asemenea, regina i-a împrumutat miresei tiara cu diamante, pe care aceasta a purtat-o în timpul ceremoniei religioase.

Meghan Markle și prințul Harry au primit titlurile de ducesa și ducele de Sussex. La nunta lor au participat numeroase vedete de la Hollywood, printre care actorul Idris Elba, cântăreţul James Blunt. Oprah Winfrey, Oprah, soții Beckham, Serena Williams, dar și colegii lui Meghan din serialul de succes „Suits'.

Citește și: