Matteo va împlini 21 de ani luna aceasta. Tânărul nu doar că seamănă perfect cu tatăl lui, dar acesta i-a moștenit și talentul muzical, având o voce superbă. Drept dovadă, cei doi au lansat primul duet. Piesa se numește „Fall On Me”, are și un videoclip, și este inclusă în noul album al artistului, „Si”, ce urmează să fie lansat pe 26 octombrie.

În videoclipul piesei, Andrea Bocelli și fiul său apar cântând la două piane, așezați spate în spate. Videoclipul include și imagini cu cei doi, surprinse în mai multe momente ale vieții lor, în care Matteo își îmbrățisează tatăl în timp ce tenorul râde lângă el. Duetul spectaculos este extrem de emoționant, iar reacția lui Bocelli când fiul lui începe să cânte este absolut incredibilă.

Mateo si BocelliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Legendarul artist, în vârstă de 60 de ani, își acompaniază fiul la pian, fiind foarte concentrat. Însă, în secunda în care fiul lui începe să cânte, pe chipul lui Bocelli apare imediat un zâmbet larg, mândria lui fiind evidentă, și continuă să cânte alături de el.

„Oricine e părinte, oricine cunoaște responsabilitatea de a fi mamă sau tată, va înțelege în profunzime semnificația acestei piese. `Fall On Me` este primul duet cu fiul meu, Matteo Bocelli”, a spus Andrea Bocelli.

Tânărul este pasionat și de modă și cochetează cu modellingul. Anul trecut, Matteo a devenit imaginea brandului Guess, pozând alături de Jennifer Lopez pentru campania de promovare a colecției toamnă-iarnă 2017/2018.

Matteo este fiul lui Bocelli din prima căsătorie

Matteo este unul dintre cei doi fii pe care Bocelli i-a avut din căsătoria cu Enrica Cenzatti. Cei doi s-au căsătorit în 1992 și au divorțat în 2002.

Renumitul tenor a început din 2002 o relație cu Veronica Berti, cu care s-a căsătorit abia în 2012, care i-a mai adus pe lume un fiu, în vârstă acum de șase ani.  Băieții lui Bocelli din prima căsătorie, Matteo și Amos, au crescut alături de mama lor biologică, însă ei au o relație foarte apropiată. Mai mult, și Amos este artist și are chiar o melodie împreună cu tatăl lui.

Născut pe 22 septembrie 1958, Andrea Bocelli este tenor italian de operă şi pop-opera. Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui joc de fotbal. El a fost născut cu o formă gravă de glaucom.

Artistul italian a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Pe 2 martie 2010, Andrea Bocelli a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

De-a lungul carierei sale, Andrea Bocelli a lansat mai multe single-uri de succes şi duete cu artişti precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Citește și: