O lume întreagă l-a iubit, dar a murit singur, beat, și sărac. Avea doar o mașină

Verne Troyer a murit sarac

Cine nu și-l amintește pe Verne Troyer, 'piticul' din seria Austin Powers? Din păcate, actorul – care murit anul trecut, în aprilie, la 49 de ani, moartea sa fiind calificată fără dubii ca fiind sinucidere în urma intoxicației cu alcool – n-a lăsat în urmă mare lucru, ceea ce spune multe și despre cum a trăit.

Concret, în momentul morții sale, el nu deținea decât o mașină, niște autografe și obiecte personale în valoare de 2.000 de dolari.

Vehiculul pe care îl avea e un Audi S4 cu mulți kilometri la bord, în valoare de 38.000 de dolari. Mai deținea autografe (în valoare de 21.000 de dolari) și obiecte personale și mobilă în valoare de 2.000 de dolari. Destul de puțin dacă iei în considerare faptul că era o vedetă în toată regula, jucând inclusiv în seria 'Harry Potter'.

Cu o statură de numai 81 de centimetri, era unul dintre cei mai scunzi oameni de pe Terra. Avea însă o inimă mare, fiind extrem de atent la nevoile celor din jur, pe care încerca încontinuu să-i înveselească.

O persoană extrem de optimistă, a fost un luptător prin definiție, spun cei care îl cunosc. Până la un moment dat, când a pierdut o lupta decisivă, hotărând să termine cu viața.

Vezi și Actorul Verne Troyer s-a sinucis. Raportul oficial al polițiștilor

Citește și: