Privește doar câteva clipe desenele suprapuse de mai sus și răspunde sincer, în sinea ta, ce animal îți captează privirile. Sociologii spun că silueta respectivă îți atrage atenția pentru că ea răspunde unei nevoi interioare de recunoaștere și identificare. Află ce simbolizează animalul respectiv și de ce este legat de puterea ta interioară.

Dacă îți sare în ochi silueta elefantului

Aceasta simbolizează forță, maturitate, înțelepciune și răbdare. Elefantul este un animal plin de calități, cel mai puternic dintre toate și nu doar din punct de vedere fizic. Și tu simți că poți fi puternică în situațiile extreme și că poți judeca și acționa cu înțelepciune, când este necesar.

Ai mare încredere în capacitățile tale interioare, dar nu te exteriorizezi și nici nu îți place să ieși în evidență. Lași faptele să vorbească despre tine, iar acest lucru este apreciat de cei din jur.

Dacă ești atrasă de silueta leului

Puterea ta interioară este o forță uriașă în situațiile de urgență. Când trebuie să iei decizii rapide, ești mult mai curajoasă și mai puternică, decât atunci când te gândești prea mult cum să rezolvi o situație. Forța ta constă în rapiditate, curaj, îndrăzneală și atac!

Pe de altă parte, leul simbolizează un suflet care își ascunde sentimentele și emoțiile cu orice preț. Ești convinsă că vei rămâne puternică, doar dacă îți vei apăra inima de orice intruziune.

Simbolul cerbului și puterea ta interioară

Dacă distingi prima dată cerbul, ale cărui coarne ies atât de bine în evidență, forța ta interioară constă în noblețea sufletului tău și în respectul pentru adevăr. Întotdeauna vei căuta să fii sinceră, deschisă, imparțială și obiectivă.

Când ai de luat decizii importante, pui în balanță argumentele logice și te lași prea puțin influențată de sentimente și emoții. Îți cunoști valoarea, ești mândră de spiritul și de inteligența ta, iar acest lucru este de apreciat.

Ce simbolizează iepurele pentru forța ta interioară

Iepurele este unul dintre cele mai iubite animale și simbolizează noi începuturi, speranțe și oportunități. Dincolo de jocurile inteligente și creativitatea lui, iepurele este un spirit liber și norocos.

Puterea ta interioară constă în independența și creativitatea ideilor tale. Știi că poți rezolva orice, știi că poți sări orice obstacol și că poți alege oricând altă cale, dacă un drum se închide.

sursa foto: 123rf.com

Descoperă care este vârsta emoțională a sufletului tău din acest test!

Îți recomandăm și aceste întrebări de logică