Privește rapid imaginea și spune ce animal vezi prima dată. Nu trebuie să te concentrezi prea mult. Lasă intuiția și subconștientul să formeze imaginea care vorbește despre puterea ta interioară.

Iată cum explică psihologii alegerile noastre!

Majoritatea vede o maimuță

Cele mai multe persoane care fac acest test, văd prima dată maimuța, atârnând de creanga unui copac. Dacă și tu ai observat prima dată maimuța, înseamnă că emisfera dreaptă a creierului tău este mai activă, ești o persoană creativă, cu multe idei și cu o intuiție bună.

Ai avut parte de tot felul de experiențe în viață și ești conștientă că iei și decizii mai puțin bune. Dar cel puțin tu știi unde vrei să ajungi și, de cele mai multe ori, alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

Pe de altă parte, ești visătoare, romantică, jucăușă, cauți tot felul de experiențe și activități inedite. De multe ori, este mai importată călătoria pentru tine, decât destinația.

Puterea ta interioară: tu ai în viață visuri, nu obiective, și pui foarte mult suflet în visurile tale, astfel că ai cele mai mari șanse să ți le împlinești.

Dacă ai văzut silueta tigrului…

Se pare că emisfera dreaptă a creierului tău este mai activă, ești o persoană analitică, echilibrată, logică și foarte rațională. Nu iei nicio decizie cu ușurință, tot timpul calculezi, faci scenarii, te gândești de trei ori, te răsucești. Și tocmai pentru că știi că ești atât de calculată, iei uneori decizii hazardate.

De cele mai multe ori, îți faci liste cu priorități și îți alegi bine drumul. Nu te arunci cu capul înainte și nu riști. Ai obiective foarte clare, că așa trebuie, deși uneori suferi că nu poți fi mai aventuroasă și mai inventivă.

Puterea ta interioară: știi că lumea ta este echilibrată, realistă și posibilă, nu te încurci cu povești irealiste, pe care nu le poți transforma în realitate. Îți cunoști bine puterile și limitele, dar trebuie să te oprești uneori să mai și visezi!