Horoscopul primăverii! Urmează 3 luni de schimbări radicale și decizii rapide

Horoscopul primăverii! Urmează 3 luni de schimbări radicale și decizii rapide

Multe zodii vor avea un început de primăvară mai dificil, dar astrele se vor revanșa oferindu-le ocazii frumoase să își îmbunătățească viața. Iar cei care vor o schimbare, fie ea în carieră sau în viaţa sentimentală, sunt încurajaţi de astre să acţioneze cât mai repede, se arată în horoscopul primăverii. 

 

Horoscopul primăverii pentru zodia Berbec

E timpul să faci un pas mare înainte!

Primăvara aceasta, lasă în urmă dezamăgirile și găsește alte obiective care să te motiveze. În următoarele luni, o poți lua de la capăt să îți reconstruiești fericirea.

În următoarele trei luni, trebuie să cauți idei noi sau să încerci să îți schimbi meseria. Din aprilie, Luna nouă arată deja o schimbare în bine, fie un alt loc de muncă, fie proiecte care îți vor aduce profit mai târziu. Luna mai poate fi o lună prosperă și poate marca începutul unei perioade lungi cu evenimente frumoase și cu multe bucurii în familie.

Cele mai importante momente astrale

6 martie – Venus și Mercur intră în zodia ta și vor genera schimbări benefice pe toate planurile. Trebuie doar să fii pregătită pentru ele, să îți dorești să faci un pas înainte și să lași eșecurile din trecut în urma ta.

15 aprilie – Luna nouă din zodia Berbecului îți deschide o ușă nouă în carieră și îți scoate în cale oameni care îți vor arăta care este cel mai potrivit domeniu pentru tine. Dacă ești nemulțumită de profesia ta, vei găsi la timpul potrivit un loc de muncă mult mai bun.

Zodia Taur

Planurile de cuplu, în pericol

Cere mai multă atenție și mai multă deschidere partenerului de viață. Aveți nevoie de o colaborare strânsă în tot ceea ce faceți, mai ales dacă apar situații neplăcute din lipsa banilor.

Primăvara aceasta, este posibil ca zodia ta să se confrunte cu probleme financiare, care vor avea efecte directe nedorite asupra relației de cuplu. Trebuie să vă susțineți unul pe celălalt și să treceți cu răbdare peste această perioadă, spune horoscopul primăverii. Poate că vei fi nevoită să îți schimbi stilul de viață, să alegi alte priorități și să faci niște compromisuri, dar va fi spre binele tău.

Cele mai importante momente astrale

8 martie – Jupiter își începe retrogradarea în Scorpion, ceea ce poate fi un semnal negativ pentru zodia ta în plan financiar și amoros. Va urma o perioadă mai lungă cu diverse obstacole și neîmpliniri în cuplu, dar puteți trece peste ele doar dacă sunteți uniți.

15 mai – Luna nouă din zodia Taurului aduce iar norocul în viața ta. Perioada mai dificilă de la începutul primăverii va rămâne în urmă și vei descoperi soluții salvatoare la problemele cu care te confrunți.

Zodia Gemeni

Muncești mai mult, dar te și distrezi!

Astrele te vor ajuta să câştigi mai bine din această primăvară, dar vei simţi şi presiunea unei slujbe noi sau a unei funcţii de conducere. Fii optimistă, pentru că poți realiza mai mult decât credeai! 

Astrele benefice vor influenţa pozitiv planurile tale ambiţioase, în următoarele luni. Conjunctura specială care se crează la serviciu te ajută să îţi rotunjeşti câştigurile şi, eventual, să scapi de datorii. În aprilie, ar fi bine să te fereşti să mai iei vreun credit de la bancă, să nu îţi obligi familia să facă noi sacrificii. Iar, în luna mai, încearcă să te relaxezi într-o călătorie pe meleaguri exotice.

Cele mai importante momente astrale

22 martie – Mercur își începe retrogradarea în semnul Berbecului, iar poziția lui te poate afecta în relațiile profesionale, pe care trebuie să le tratezi cu multă diplomație. Te poți aștepta și la câteva pierderi financiare, dar acestea vor fi minore, mai mult din cauza unor capricii.

24 aprilie – Venus intră în zodia ta și va pune accentul pe relaxare, pe călătorii, pasiune, descoperiri și activități noi. Încearcă să organizezi cât mai curând o vacanță din care să te întorci odihnită.

Horoscopul primăverii pentru zodia Rac

O nouă șansă la dragoste

Venus va readuce pasiunea în viaţa ta şi te va învăţa să ai mai multă încredere în dragoste. Din luna mai, poți descoperi că viața are mai mult farmec lângă un om care te apreciază!

Vei avea mult de muncă, dar vei alege un drum mai bun. În a doua jumătate a lunii martie începi să câştigi mai bine fie datorită unei slujbe noi, fie datorită unei funcţii mai bine plătite. O nouă perioadă cu schimbări semnificative se anunţă în a doua jumătate a lunii mai, când zodia ta va fi vizitată de Venus. În acea perioadă, poți descoperi un om care va conta mult pe viitor pentru tine.

Cele mai importante momente astrale

17 martie – Luna nouă din Pești îți aduce o perioadă mai bună din punct de vedere financiar. Vei câștiga și tu mai bine, dar va avea o situație prosperă și partenerul tău de viață sau capul familiei, dacă acesta este tatăl tău.

19 mai – Venus intră în semnul Racului cu multe vești bune, cu multă sănătate, pentru cei care au probleme medicale, și cu mai multe evenimente sociale. Poți întâlni oameni frumoși de care vei avea nevoie!

Zodia Leu

Bucură-te de viața de familie!

Vei avea o primăvară cu evenimente deosebite în viaţa personală şi în familie. Datorită lui Venus, vei reuşi să-ţi împlineşti un vis pe care îl împărtăşesc şi persoanele dragi ţie.

Căsnicia, dragostea, copiii şi bucuriile simple îţi vor face viaţa senină, în următoarele luni. Singurul lucru de care trebuie să te fereşti este să faci vreo schimbare în carieră, pentru că nu merită să riști stabilitatea de care te bucuri acum pentru un profit iluzoriu. Dacă primești, totuși, o ofertă serioasă și ești sigură că va fi în avantajul tău pe termen lung, atunci merită să te gândești serios.

Cele mai importante momente astrale

6 martie – tranzitul lui Venus în zodia de Foc a Berbecului pune accentul pe dragoste și pe viața de familie. Venus va fi în expansiune şi va aduce o mulţime de veşti bune în plan personal, mai ales dacă vrei să faci mai multe pentru familia ta!

15 mai – va fi Lună nouă în Taur, un moment bun pentru zodia ta din punct de vedere al proiectelor de amploare. Dacă vrei să începi o activitate care se va întinde pe o perioadă lungă de timp, vei avea sprijinul astrelor.

Zodia Fecioară

Păstrează cu grijă tot ce e frumos în viața ta!

Atenţia ta se va concentra asupra muncii şi asupra bugetului, pe care vei reuşi să îl foloseşti mult mai eficient. Iar Luna nouă te va ajuta în proiectele tale de suflet şi în relaţia de dragoste.

Venus și Luna sunt două astre deosebit de generoase cu zodia ta în această primăvară. Venus tranzitează Berbecul și Taurul până la jumătatea lunii aprilie, oferindu-ți mai multe ocazii să îți îmbunătățești viața de cuplu. Dacă eşti singură, luna mai este cea mai indicată să îţi cauţi o nouă iubire. Câştigurile tale nu vor spori în mod excepţional, dar vei reuşi să păstrezi ceea ce ai adunat până acum, se arată în horoscopul primăverii.

Cele mai importante momente astrale

6 martie – intrarea lui Venus în Berbec impulsionează activități noi în cuplu și vă ajută să descoperiți lucruri care vă unesc mai mult ca oricând. Pe de altă parte, Venus te sfătuiește să îți consolidezi economiile și să nu risipești banii pe cheltuieli inutile.

15 mai – Luna nouă din Taur este unul dintre cele mai frumoase momente ale primăverii pentru zodia ta. Influența ei va fi de bun augur pentru o călătorie în doi sau chiar pentru o relație nouă.

 

Zodia Balanță

O perioadă cu multe beneficii!

Vei avea şansa să îţi consolidezi statutul de la locul de muncă şi să te bucuri de prosperitate, dar toate aceste lucruri se vor obţine prin multă muncă şi paşi mici.

Primăvara aceasta îţi poate aduce multe lucruri bune, pe care ţi le doreşti de multă vreme, dar trebuie să ai răbdare şi să aştepţi ocaziile potrivite. Dacă ai familie, luna aprilie va fi o perioadă cu belşug şi echilibru în viaţa voastră. În luna martie, trebuie să te ocupi mai mult de proiectele personale, iar în luna mai încearcă să profiți de timpul liber și să călătorești cu copiii tăi.

Cele mai importante momente astrale

31 martie – începe tranzitul lui Venus în zodia Taurului, iar Luna plină va fi în Balanță. Influența celor două astre va fi benefică pentru zodia ta din punct de vedere financiar, toată luna aprilie. Va fi o perioadă de belșug, în care familia va prospera și, poate, veți achiziționa o locuință nouă.

15 mai – Luna nouă din Taur este un moment bun să începi o activitate nouă și să te concentrezi asupra unui proiect mai dificil, dar care va aduce multe schimbări frumoase în viața ta.

Zodia Scorpion

Jupiter pregătește situații neprevăzute!

Începutul primăverii poate fi o perioadă grea din punct de vedere financiar, dacă nu ai reuşit să scapi de datorii sau dacă nu ai nişte economii puse deoparte. Din luna mai, situația se îmbunătățește.

Vor fi momente în care vei fi tentată să îți schimbi cariera, iar o schimbare bine gândită poate fi de bun augur. Dar nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard, după cum spune proverbul. Gândește-te la toate implicațiile! În viața personală, dacă eşti singură, în lunile martie și aprilie vei avea mai multe ocazii să îţi găseşti un partener. Iar, din luna mai, veniturile tale se vor îmbunătăți, arată horoscopul primăverii.

Cele mai importante momente astrale

8 martie – este Ziua Femeii, dar Jupiter își va începe mersul retrograd în zodia ta, ceea ce nu este un cadou prea frumos din partea lui. Trebuie să te aștepți și la surprize neplăcute, dar și la schimbări cu efecte pe termen lung, mai ales în plan personal.

29 aprilie – va fi Lună plină în zodia ta, prilej cu care poți organiza o întâlnire plăcută cu prietenii apropiați. Discuțiile cu ei te vor ajuta să rezolvi niște probleme mai vechi și îți vor deschide ochii asupra unor schimbări necesare.

Zodia Săgetător

Deciziile personale, în prim plan

În martie, astrele aduc o perioadă plină de evenimente şi schimbări, dar din luna aprilie va începe o altă perioadă, cu totul diferită, în care te vei ocupa mai mult de tine.

Norocul se întoarce de partea ta din martie, când beneficul Jupiter începe să-ţi aducă veşti bune. Fie găseşti o nouă sursă de bani, fie o colaborare, cert este că vei avea şansa să câştigi mai bine din primăvară. Cu resurse noi, te poți ocupa îndeaproape de planurile tale personale în aprilie și în luna mai, când vei fi tentată să călătorești mai mult.

Cele mai importante momente astrale

22 martie – Mercur își începe perioada de retrogradare în Berbec și va pune accentul pe relațiile profesionale. Vei descoperi mult mai ușor oamenii de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta cariera și poți primi o ofertă bună până la sfârșitul lunii.

29 mai – va fi Lună plină în zodia ta și va încheia o perioadă de căutări și tatonări, de întrebări fără răspuns și speranțe false. Multe lucruri se vor limpezi și vei știi ce alegeri să faci pentru tine.

Zodia Capricorn

Așteaptă luna aprilie pentru planurile mari!

Atmosfera va fi mai mohorâtă la începutul sezonului, dar astrele vor schimba lucrurile pe parcurs în favoarea ta și te vei bucura de mai multă linişte şi de mai multă dragoste.  

Luna martie poate începe cu obstacole şi provocări, dar nu trebuie să te laşi demoralizată de greutăţile pe care le întâmpini. Prima jumătate a primăverii poate fi dificilă, iar situaţia materială delicată poate provoca neînţelegeri în familie. Dar influenţa benefică a lui Jupiter te va ajuta din plin în cea de a doua parte a primăverii.

Cele mai importante momente astrale

17 martie – din această dată, zodia ta primește vizita lui Marte care poate complica lucrurile în unele relații mai puțin stabile. El poate afecta deopotrivă relațiile profesionale, cât și pe cele intime și poate ridica anumite obstacole în calea ta.

17 aprilie – Saturn își începe mersul retrograd în Capricorn, dar mesajul lui este unul pozitiv. Îți va oferi diverse ocazii să îți îmbunătățești viața, să faci alegeri mai bune și să progresezi.

 

Zodia Vărsător

În lunile de primăvară, încearcă să găsești activități care să te relaxeze în timpul liber și să îți ofere noi satisfacții. Vor fi perioade mai dificile, dar trebuie să ai răbdare!

Din martie, începe o perioadă monotonă şi destul de dificilă din cauza unor relaţii tensionate. Nici situaţia materială nu va fi prea bună la început de primăvară, dar se va îndrepta din aprilie. De-a lungul primăverii, ar fi bine să fii precaută în relaţia de dragoste şi să nu faci planuri ambițioase în doi. Adevărata iubire se vede în gesturile mici și pline de afecțiune.

Cele mai importante momente astrale

17 martie – Luna nouă din Pești este un semn de schimbare pentru zodia ta și îți va oferi ocazia să pornești pe un alt drum, chiar dacă va fi foarte dificil. Vei avea probleme de comunicare cu cei din jur, dar trebuie să fii sigură pe tine.

16 mai – zodia ta va primi vizita lui Marte, un astru plin de energie, care va îndrepta situațiile mai dificile și te va ajuta să muncești cu mai multă ambiție la planurile tale.

Horoscopul primăverii pentru zodia Pești

Astrele care vizitează zodia ta în această primăvară vor pune capăt problemelor care persistă de la începutul anului. Din a doua jumătate a lunii martie, norocul va fi de partea ta.

Mercur nu a fost deloc favorabil câştigurilor în sezonul rece, dar situaţia se va schimba din aprilie, când vei aduna câştiguri mai consistente. De la jumătatea lunii mai, zodia ta primeşte vizita lui Venus, unul dintre cele mai generoase astre ale zodiacului. Ea va ajuta planurile de familie, dar și planurile profesionale pe care le poți dezvolta acum.

Cele mai importante momente astrale

17 martie – va fi Lună nouă în zodia ta, un moment de cotitură, care îți va arăta cele mai bune soluții să scapi de problemele vechi. Profită de orice ocazie bună se ivește în preajma Lunii noi, pentru că nu vei regreta.

19 mai – Venus intră în zodia Racului și va avea influențe benefice pentru planurile tale de familie. Orice ai de gând să realizezi pentru copii și cu ei, va fi de bun augur.

Citește și: Horoscop chinezesc 2018

sursa foto: Shutterstock

Loading...