Dacă ți-ai ales meseria greșit sau nu îți cunoști toate capacitățile și abilități profesionale, numărul destinului te poate ajuta! Iată cum se calculează!

Adună toate cifrele datei tale de naștere (ziua+luna+anul) în etape succesive până când obții un singur număr, de la 1 la 9. Spre exemplu, dacă ești născută pe 6 aprilie 1974, vei face următorul calcul: 6+4+1+9+7+4=31; 3+1=4. Ca atare, numărul destinului tău este 4.

Ce abilități profesionale sunt legate de numărul destinului tău

Numărul 1

Abilități profesionale: ești ambițioasă, hotărâtă și creativă; ai calități de lider și poți conduce echipe mari de oameni; ești capabilă să îți asumi riscuri și să iei decizii sub presiune.

Cariera potrivită: alege o companie în care poți urca ușor în ierarhie, poți fi avocat, redactor șef, marketing manager, director de comunicare, șefa de la resurse umane sau directorul unui magazin.

Numărul 2

Abilități profesionale: lucrezi excelent în echipă, poți colabora cu tot felul de oameni, ești creativă și poți avea diverse talente artistice; te înțelegi de minune cu superiorii deschiși la minte.

Cariera potrivită: ți se potrivesc diverse locuri de muncă aflate în strânsă legătură cu moda, de la stilist, bijutier, coafeză sau make-up artist; ai putea face carieră ca actriță sau prezentatoare de televiziune; balerina, asistentă medicală sau doctoriță.

Numărul 3

Abilități profesionale: ești un bun comunicator și negociator, ești înzestrată cu o intuiție puternică și îți poți schimba prioritățile în funcție de șanse, ai un simț excelent în afaceri, în vânzări și comerț.

Cariera potrivită: vei face bani frumoși din profesii legate de comerț, comunicare publică sau vânzări; poți avea propria afacere sau poți fi director de dezvoltare într-o companie internațională.

Numărul 4

Abilități profesionale: ești pragmatică, organizată și perseverentă; ai o capacitate de concentrare uimitoare, muncești cu pasiune și toți colegii se pot baza pe tine; ești apreciată oriunde lucrezi.

Cariera potrivită: ți se potrivesc joburile care presupun responsabilități mari și abilități de administrare; poți lucra în bancă, în marketing sau în administrația publică; poți fi un bun economist sau inginer, dar poți avea succes și ca specialist IT.

Cu numărul destinului poți alege mai ușor o carieră

Numărul 5

Abilități profesionale: ai idei ingenioase și lucrezi repede, știi cum să comunici cu oamenii și cum să îi convingi, te adaptezi ușor la diverse condiții de lucru, poți pleca oricând în străinătate.

Cariera potrivită: poți avea succes fie ca vânzătoare, agent imobiliar sau operator în turism, poți lucra într-o editură, în presă sau în publicitate, ești potrivită pentru a fi purtător de cuvânt sau fotograf.

Numărul 6

Abilități profesionale: ești sensibilă, diplomată și ai un simț ascuțit al responsabilității; ai darul de a citi gândurile celor din jur și de a înțelege ceea ce vor; ai simț estetic și un temperament cuceritor.

Cariera potrivită: ai nevoie de o profesie care presupune o bună cunoaștere a oamenilor și abilități de comunicare; poți fi psiholog, diplomat, asistent social, profesoară, antrenoare sau consilier. Dar poți excela și ca decorator, arhitect sau publicist.

Numărul 7

Abilități profesionale: te bucuri de o intuiție excelentă și ești capabilă să analizezi totul cu mare acuratețe; ai o gândire profundă, calculezi fiecare mișcare, dar ai și o sensibilitate care cucerește.

Cariera potrivită: ai putea alege orice post din domeniul medical, educație sau cercetare; poți lucra într-o editură sau într-o bibliotecă, ai putea fi un bun sociolog sau consilier personal.

Numărul 8

Abilități profesionale: îți place să muncești și ești responsabilă, lucrezi excelent în echipă, ești entuziastă și îți plac provocările; ești stimulată într-un mediu competitiv și ai idei progresiste.

Cariera potrivită: poți face carieră în armată, în poliție, în structurile statului sau în administrație; ai putea fi un bun politician, dar ai putea alege și psihologia sau ai putea fi neurochirurg sau dentist.

Numărul 9

Abilități profesionale: ești deschisă, tolerantă și comunicativă; ai o curiozitate greu de stăpânit și idei originale, poți accepta responsabilități sau proiecte care par greu de îndeplinit pentru alții.

Cariera potrivită: poți lucra și poți avea succes în orice profesie legată de științele umaniste; poți fi psiholog, dar și profesor, etnolog sau consultant; ți s-ar potrivi și o carieră internațională, care presupune călătorii spre destinații exotice.

foto: 123rf.com