Incredibil ce a pățit o tânără care s-a dus să-și tatueze sprâncenele! A ajuns să arate absolut hidos!

sprancene tatuate gresit

Ca orice tânără care își dorește să arate cât mai bine cu putință, Kanyarat Chaichan, din Surat Thani, Thailanda, a mers la un salon să-și tatueze sprâncenele, pentru a fi în trend. Însă a avut ghinionul să se ocupe de ea un tatuator tânăr și lipsit de experiență. Ce a ieșit a îngrozit-o.

Practic, s-a trezit cu două semiluni albastre, imense, pe frunte. Fără nicio exagerare, tânăra de 26 de ani s-a trezit pur și simplu sluțită. Pe lângă ea, celebra Frida Kahlo avea niște sprâncene gingașe, delicate.

Pentru că sub nicio formă nu își permitea un tratament cu laser (cel puțin 1250 de euro), pentru îndepărtarea tatuajului, deja se obișnuise cu ideea că așa va rămâne. Era, practic, condamnată să nu se recunoască atunci când se privea în oglindă, condamnată să fie aratată cu degetul și chiar să se râdă de ea. Asta, deși Chaichan e o tânără foarte atrăgătoare.

Au trecut mai multe luni de coșmar, până ce despre cazul ei a aflat un specialist în frumusețe. Acesta s-a oferit să o trateze gratuit cu laser pe Chaichan. Însă va fi mult de muncă. Chaichan abia a trecut de o ședință. Peste șase luni va ști dacă tratamentul a avut rezultat. Ar putea urma și alte ședințe dureroase. Asta, doar pentru că a vrut să aibă sprâncenele dorite fără a scoate prea mult din buzunar și fără a verifica în vreun fel persoana pe mâinile căreia se lăsa.

Vezi și Greu de imaginat! Uite ce-a pățit o femeie de 60 de ani care-și cauta dragostea pe Internet!

Citește și: