Catrinel Sandu, detalii despre nunta care va avea loc curând. Cum a convins-o iubitul american să mai dea o șansă dragostei

catrinel sandu detalii despre nunta

După divorțul dureros de fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a găsit puterea de a crede din nou în dragoste. Nu doar atât, cerută de soție de iubitul ei american, Steve, fosta Bebelușă a spus 'da'.

Într-o emisiune televizată, vedeta a povestit și cum a început povestea lor de dragoste, mărturisind că Steve făcea parte din anturajul ei, dar la început pur și simplu nu s-a gândit la el ca la un potențial partener.

'Era în peisaj, dar nu aveam ochelarii puși', a declarat ea.

Cum a cucerit-o Steve? Simplu: 'S-a apropiat foarte tare de fete' – a declarat la Antena Stars Catrinel Sandu, refeindu-se la copilele pe care le are din prima căsătorie.

Steve le tratează pe ea și pe fete ca pe niște prințese, iar asta a cântărit greu.

În ceea ce privește nunta, acaesta va avea loc peste opt luni. A fost aleasă și data, care are o semnificație apatre atât pentru Catrinel, cât și pentru Steve. E vorba despre 11.11, o zi care însumează situații fericite și coincidențe pentru amândoi.

Evenimentul va fi unul în cadru restrâns, doar cu cei dragi, și va avea loc în America. Vedeta nu a ales încă nici rochia de mireasă, nici invitațiile. Are însă experiența organizării unei nunți și, deocamdată, timpul e de partea ei.

Catrinel Sandu a divorțat în 2017 de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe.

Vezi și Se mărită a patra oară la 49 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de celebra artistă

Citește și: