Catrinel Marlon, apariție răvășitoare la Paris! A pozat cu sânii la vedere, într-o rochie spectaculoasă

Catrinel Marlon, apariție răvășitoare la Paris! A pozat cu sânii la vedere, într-o rochie spectaculoasă

Catrinel Marlon a atras toate privirile la un eveniment la Paris, capitala Franței. Frumoasa româncă a avut o apariție răvășitoare, într-o rochie metalică cu un decolteu generos, ce îi lăsa sânii la vedere.

 

Fotomodelul român, în vârstă de 32 de ani,  a fost serile trecute la Paris la un eveniment organizat de casa de modă Chopard, la Musée Baccarat, unde a atras toate privirile cu apariția ei răvășitoare. Catrinel a străluci  într-o rochie lungă, gri metalizat, cu un decolteu generos, ce i-a pus în evidență formele perfecte și care i-a lăsat sânii la vedere. Ținuta ei a fost accesorizată cu bijuterii de lux, toate marca Chopard.

Românca s-a pozat alături de vedete celebre, printre care și buna ei prietenă, fotomodelul Petra Nemcova, sau îngerașul Victoria s Secret, Sara Sampaio, și a atras admirația tuturor, după cum se vede și în imaginile pe care le-a postat pe contul ei de Instagram.

 

Catrinel Menghia este una dintre promotoarele noii colecții de bijuterii exclusiviste ale brandului elvețian și a postat și un video în care le arată și fanilor ținuta sa,  machiajul impecabil și bijuteriile de lux.

Citește și: