Catherine Zeta Jones și Michael Douglas și-au sărbătorit amândoi zilele de naștere. Ce au făcut de ziua lor

catherine Zeta Jones si Michael Douglas si-au sarbatorit ziua de nastere

Care erau șansele ca doi oameni născuți în aceeași zi, dar în ani diferiți, să ajungă să formeze un cuplu? Nu foatre mari, dar actorii Catherine Zeta Jones și Michael Douglas au reușit.

Ambii și-au sărbătorit ziua de naștere miercuri: ea a împlinit 50 de ani, iar el 75 de ani. Și fiecare a punctat momentul pe rețelele de socializare.

'La mulți ani, draga mea! Te iubesc atât de mult și abia aștept să celebrăm ziua noastră specială împreună', a scris Michael Douglas pe instagram, unde a postat și o fotografie de la nunta lor, din 2000.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday my darling! I love you so much and I cannot wait to celebrate our special day together!

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

La rândul ei, Catherine Zeta Jones i-a adus un omagiu soțului printr-un grupaj de fotografii, având ca fundal muzica unui DJ celebru.

'La mulți ani mie, la mulți ani soțului meu, Michael Douglas și oricui a mai fost conceput în jurul Crăciunului și Anului Nou', a scris ea jucăuș, încheind cu un emoticon cu gura până la urechi.

Ulterior, actrița a postat online și mai multe înregistrări cu ea și soțul ei jucând golf. La fel a procedat și soțul ei.

 

View this post on Instagram

 

Golfing with my ❤️ on the big birthday! ⛳️ 🎂 🎁

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Seara și-au petrecut-o cu tatăl lui Michael Douglas, Kirk, în vârstă de 102 ani. 'Cina cu tata', a scris vedeta din 'Masca lui Zorro' pe Instagram, spre seară, postând și o fotografie cu ea, lângă veteranul actor.

Catherine si Kirk Douglas

Vezi și De 22 de ani sunt împreună. Dar știi cum s-au cunoscut Michael Douglas și Catherine Zeta Jones? Actorul era să-și rateze din start șansa, din cauza unei replici nepotrivite

Citește și: