După moartea tragică a lui Kirk Douglas, în sfârșit o veste bună pentru Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas

Catherine Zeta Jones si Michael Douglas si-au luat catel

Săptămâna recută, actorul Kirk Douglas se stingea din viață, la 103 ani, lăsând multă durere în jur. L-a plâns un întreg mapamond, dar cel mai mult au suferit și suferă încă membrii familiei. Dus deja pe ultimul drum, în casă a rămas un gol imens.

Un gol pe care soții au încercat să-l umple, aducând în casă un nou membru. Este vorba despre un cățeluș pe nume Taylor.

Catherine Zeta-Jones l-a prezentat pe micul blănos fanilor, prin intermediul unei înregistrări postate pe Instagram. Micul ghem de blană are o privire care ajunge până în suflet și e o rezervă nesecată de energie.

 

View this post on Instagram

 

Introducing Taylor Douglas to the world. 💕

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Este surprins inclusiv cu o jucărie în bot, pe care o duce unui membru al familiei, semn că deja s-a adaptat.

În înregistrare apar și picioarele unui bărbat, dar nu se știe dacă este vorba despre Michael Douglas sau băiatul familiei, Dylan, de 19 ani. Poate fi vorba, de asemeni, despre Cameron, de 41 de ani, de asemeni fiu al actorului dintr-o relație cu Diandra Luker.

De la moartea tragică a lui Kirk Douglas, în 6 februarie, familia s-a reunit, membrii acesteia consolându-se unii pe alții.

Vezi și Michael Douglas, mesaj emoționant după moartea tatălui său. Imagini dureroase de la înmormântarea legendarului actor Kirk Douglas

Citește și: