Catherine și Michael Douglas sunt căsătoriți de 19 ani, formând unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, și au împreună doi copii: un băiat de 19 ani, Dylan, și o fată superbă,  Carys Zeta Douglas, în vârstă de 16 ani. De fiecare dată, când își însoțesc părinții la evenimente Carys este cea care atrage toate privirile. Și asta, pentru că adolescenta seamănă perfect cu mama ei, moștenindu-i trăsăturile, zâmbetul, dar și gesturile. Drept dovadă stă și cea mai recentă copertă a revistei Vanity Fair Spania, unde celebra actriță a pozat alături de fiica ei.

Se pare că a devenit o tradiție pentru fetele Douglas ca la fiecare început de toamnă să pozeze împreună. Anul trecut, duo-ul mama-fiica a impresionat pe coperta Town & Country, tot pentru ediția de septembrie.  Carherine și Carys  s-au asortat pentru noul pictorial, purtând camasi albe si paltoane bej.

Zeta-Jones a publicat pe contul ei de Instagram una dintre fotografiile pentru @VanityFairSpain: „Incantata sa fiu pe coperta editiei din septembrie a @VanityFairSpain impreuna cu frumoasa mea fiica @carys.douglas. Multumesc echipei fantastice #VanityFairSpain”.

Zeta si Carys, pe vremea când avea doar câțiva anișoriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

 

Carys Zeta Douglas este pasionată de modă

Mai mult, puștoaica calcă se pare pe urmele mamei ei, fiind pasionată de modă, dar și de sport.

Coperta revistei Vanity Fair, cu soția lui Michael Douglas și fiica ei, Cary, vine la scurt timp după ce alte fotografii cu celebra actriță și soțul ei, la o masă în familie,  au cucerit internetul. Și asta pentru că familia Douglas care include patru generații, de la bătrânul Kirk Douglas (102 ani) până la micuța Lua (20 de luni), au fost surprinși, într-o reuniune memorabilă.

Citește și: