Nu e ușor să ai mușchi și să arăți așa la 47 de ani! Mark Wahlberg are un program incredibil. Se culcă odată cu găinile!

cate ore se antreneaza Mark Wahlberg

Nu degeaba Mark Wahlberg obține roluri de dur, unde nici nu are nevoie de dublură. Fostul cântăreț e, de când îl știm, într-o formă de invidiat. Dar aceasta nu se menține singură, e nevoie de efort pentru ca pectoralii să rămână bine conturați, iar bicepșii și tricepșii să nu intre la apă.

Prin urmare, actorul, care nu mai e tocmai un tinerel la cei 47 de ani ai săi, are o rutină pe care o respectă la virgulă. Se trezește la 2.30 dimineața, atunci când petrecăreții se culcă, pentru a avea timp să se antreneze, până când încep filmările.

Concret, după cum el singur recunoaște într-o postare pe Instagram, imediat după trezire, se roagă, după care, la 3.15 ia micul dejun. După masă se antrenează, după care face un duș, joacă golf, iar apoi ia o gustare. Abia din acest moment este pregătit să-și înceapă munca.

Și, în mod deloc surprinzător, dacă ții cont de acest program, e deja în pat la ora 19.30.

500 de abdomene pe zi

Recent, într-o emisiune, jurnalistul și omul de televiziune Piers Morgan, povestea despre viața actorului, cu care a avut ocazia să petreacă ceva vreme și să-i cunoască programul. A povestit că atunci când Mark, căsătorit și tată a patru copii, se cazează la hotel, personalul îi face vedetei în timp record o sală de gimnastică privată, unde actorul se antrenează o oră sau o oră și jumătate, cu pauze de câte 10 secunde.

Apoi, așa cum s-a întâmplat cât au stat împreună, merge la baschet, unde se antrenează preț de o oră. La 6 dimineața era din nou la hotel, unde a mâncat o farfurie cu carne de pui și legume. La ora 7 a plecat la filmări, de unde s-a întors la ora 18.00. Odată revenit la hotel, a mai boxat timp de 45 de minute, după care a mâncat și, disciplinat, s-a culcat.

De-a lungul zilei, a făcut, practic, 500 de abdomene. Iată, prin urmare, care e secretul vedetei din 'Transformers'.

Vezi și O ceartă cu Leonardo DiCaprio era să-l coste pe Mark Wahlberg cariera

Citește și: